FATİH NAKLİYAT


27 Mayıs Caddesi Efe Plaza 2. Kat No:205, MELİKGAZİ

Telefon1: 3522210118

Telefon2: 5326443398

Fax: 3522220119

Web: fatihnakliyat.ticaretimiz.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayseri\`de kurmuş olduğumuz ve C2 yetki belgesini alarak faaliyetlerine başlayan Fatih Nakliyat uluslararası ve yurtiçi taşımacılığa başlamıştır. Toplam 12 araç ve çalışanların araç sahibi olduğu firmamızda deneyimli şoförlerimiz (hepsi araç sahibidir) alanlarında uzmandır. Şu anda ağırlıklı olarak çalıştığımız ülkeler Azarbeycan ve Gürcistan olmakla beraber, Firmamız, Balkanlardan Asya\`ya ve Kafkaslara güvenli taşımacılığın yeni adresidir. Söz konusu şirketimize gerekli ilgi ve alakalarınızı bekler gerek yurtdışı gerek yurtiçi yüklerinizde sizlere elimizden gelen yardımı yapmaya hazır olduğumuzu bildirir, sizlere başarılar dileriz.

Saygılarımızla arz ederiz.

FATİH NAKLİYAT YÖNETİM KURULU


Ürün ve Hizmetler


Azarbeycan Nakliyesi
Azerbaycan`a Türkiye`nin her yerinden Taşıma yapılabileceği gibi Azerbaycan`dan da Türkiyeye ve üçüncü ülkelere uluslararası taşımacılık uygun navlun ve kaliteli bir taşımacılık yapılır.
Kayserinin Yahyalı ilçesinde kurulan ve yurtiçi nakliyesi yapan firmamız araç sayısını 12\`ye çıkartarak C2 yetki belgesini alarak Uluslararası taşımacılığa başlamıştır. Güçlü sermayeye ve deneyimli şoförlere sahip olan firmamız Kayseri\`den tüm Türkiye\`ye, Balkanlardan Ortasya\`ya Kafkaslara uygun fiyatlarla zamanında güvenli taşımacılık yapmaktadır.

#Uluslararsı nakliye #Yurtiçi nakliye #Uygun Navlun #Kaliteli Hizmat #


Benzer Firmalar