Anasayfa » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik elektronik » Figabara Elektrik Elektronik

Figabara Elektrik Elektronik


İnönü mah. Kayışdağı cad. No:174 K:3 D:11

Telefon1: 0216 574 03 71

Telefon2: 0216 574 09 62

Fax: 0216 574 09 05

Web: www.figabara.com.t

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz, 1986 yılında kendi geliştirdiği know-how ile pres kaynaklı bakır bağlantı baraları üretimine Bursa\`da başlamıştır.

Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren, gerek üretim gerekse pazarlama faaliyetlerini her geçen gün arttıran şirketimiz, müşterilerimize daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla, 2006 yılında İstanbul\`da satış ve pazarlama ofisi kurmuştur.

Bugün üretimimizin %79’ unu başta Avrupa olmak üzere, Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihraç etmekteyiz.

EN ISO 9001:2008 kalite standartlarında çalışıyoruz. Yenilikçi kimliğimiz ile müşterilerimize her zaman hızlı ve güvenilir hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Başarılı olmamızın sırrının, toplam kalite anlayışımıza, çalışanlarımıza verdiğimiz değere ve takım çalışmasına olan inancımıza bağlı olduğunu düşünüyoruz.

2012 yılında oluşturduğumuz yeni markamız VESNEX ile yine fark yaratıyoruz...


Ürün ve Hizmetler


İzoleli Bakır Esnek Baralar
İzoleli Esnek Baralar; Bu Bağlantılar, üst-üste dizilmiş folyoların, özel bir PVC karışımıyla Kaplanması ile oluşan emniyetli bağlantılardır. Kolay şekillenedirilebilir. Bağlandığında, form bozukluğu olmadan şeklini muhafaza eder. Çok katlı olmaları sebebiyle akım yüzeyi arttığında, sabit lamalara göre daha fazla akım taşıam kapasitesien sahiptirler. Bu nedenle de, sabit lamaya göre daha küçük kesitte kullanılabilirler. Daha küçük alanlarda kullanılabildikleri için, kullanım yerle
Bakır Baralar, Aleminyum Busbar Baralar, Kesici ve Şalter Bağlantı, Bakır Örgülü Esnek Bağlantı, Perçin Presli Bakır Bağlantı, Çok Parçalı Gümüş, Su soğutucu sekonder kablo

# # # # #


Benzer Firmalar