GÜRCOM YAZILIM


Kızılarık Mah. Kızılırmak Cad. Argın İş Mrk. Kat:3 D:9 ANTALYA

Telefon1: 0-242-338 10 37

Telefon2: 0-242-511 91 98

Fax: 0-242-338 10 57

Web: www.gurcomyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gürcom Yazılım B.Sayar Sis.Paz.



Firmamız Bilişim alanında faaliyet göstermektedir.Amacı;ticari sektörde ki firmaların her türlü cari,envanter takibini,kolaylıkla yapabileceği ticari yazılımlar üretmek ve uzman teknik ekibiyle satış sonrası memnuniyeti sağlamaktır.Firmamıza ait programlar;Zirai,Ticari,Market,Hal takip otomasyon(ön muhasebe) programları ile Veteriner klinik ve çağrı modüllü Restaurant,tüp-su takip programları üretip satmaktadır.Bizim için en önemli şey SATIŞ SONRASI MEMNUNİYET..






Ürün ve Hizmetler


GÜRCOM
Gürcom Ticari Otomasyon programı; Giyim mağazalarında barkodlu satış yapma üzerine tasarlanmıştır. Barkod üretme, barkodlu satış yapma, veresiye takip, stok, kasa, fatura, çek-senet, banka, sipariş, teklif, sms, taksit modülleri mevcuttur. Modüllerin hepsi tüm programlarımızda standart olarak yer almaktadır.
Gürcom Yazılım B.Sayar Sis.Paz.



Firmamız Bilişim alanında faaliyet göstermektedir.Amacı;ticari sektörde ki firmaların her türlü cari, envanter takibini, kolaylıkla yapabileceği ticari yazılımlar üretmek ve uzman teknik ekibiyle satış sonrası memnuniyeti sağlamaktır.Firmamıza ait programlar;Zirai, Ticari, Market, Hal takip otomasyon(ön muhasebe) programları ile Veteriner klinik ve çağrı modüllü Restaurant, tüp-su takip programları üretip satmaktadır.Bizim için en önemli şey SATIŞ SONRASI MEMNUNİYET..

Genel Bilgiler


2004 tarihinde kurulan Gürcom Yazılım B.Sayar Sis.Paz. BİLGİSAYAR YAZILIM HİZMETLERİ alanında çalışan şirket hakkındadır.
Web Sayfası: www.gurcomyazilim.com

Gurcom Yazılım

- - - - - - - - - - - SMS HİZMETİ Programlarımız üzerinden toplu sms hizmeti verilmektedir. --------------------------- AKARYAKIT İSTASYONLARI Akaryakıt İstasyonlarındaki yakıt ve market veresiye satışlarını litre ve fiyat cinsinden takip edebilen tek akaryakıt programı. --------------------------- ZIRAAT PROGRAMı V 4.0 ILE GELEN YENILIKLER Gü Ziraat 3.0 dan 4.0 ` a geçmek isteyen kullanıcıların dikkatine. Yenilikleri görmek için --------------------------- MARKET PROGRAMI Barkod ile yapılan satışlarda peşin ve veresiye satışlara farklı satış fiyatları uygulayabilen tek market programı. --...

- Yeni Kayıt - Camcılar - Fide Tesisleri - Ekmek Fabrikaları - Akaryakıt İstasyonları - Harfiyatçılar - Mobilya Mağazaları - Plastik -Damlama İmalathaneleri - Yedek Parçacılar - Yem-Gübre - İhracat Firmaları - Nakliyeciler - Tüp ve Su Satan İşyerleri - Cep Telefoncular - İnşaat Malz. - Boya Firmaları - Plastik-Damlama - Hal Komisyoncuları - Soğuk Hava Depoları - Hayvan Hastaneleri - Veteriner Klinikleri - Toptan İlaç Firmaları - Toptan Gıda Firmaları - Züccaciyeler - Mermerciler - Medikalciler - Beyaz Eşya Mağazaları - Elektrikçiler - Giyim Mağazaları - Ayakkabı Mağazaları - Marketler - Hırdavatçılar - Zirai İlaç-Tohum-Gübre

#BİLGİSAYAR YAZILIMLARI #MARKET PROGRAMLARI #TİCARİ PROGRAMLAR #MANAV PROGRAMI #TARIM PROGRAMI


Benzer Firmalar