Anasayfa » Proje ve Taahhüt » Mühendislik » BURSA Proje ve Taahhüt » standland havalandırma

standland havalandırma


2.sevinç sok no 14

Telefon1: 3642194

Telefon2:

Fax: 02243644143

Web: www.standland.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Standland Havalandırma ve İzolasyon San. Tic. Faaliyete girdiği 2004 yılından itibaren günümüze kadar Bursa ve çevre illerde tüm fabrika ve diğer ticarethanelerde havalandırma izolasyon hava kanalları kurutma tesisleri Isıtma soğutma grupları merkezi klima sistemleri paket tipi klimalar yangın sistemleri spring hatları VRF sistemler mekanik tesisat proje hizmetleri elektrik otomasyon sistemleri çelik kontrüksiyon su taşıma kanalları ferforge reklam imalat ve montaj hizmetleri vermektedir. Sektördeki kalite politikamız sürekliliğimiz ve müşteri memnuniyeti iş teslimi sonrası bakım ve onarım rehberlik hizmetleri iş güvenliği ana prensibimizdir.



İLETİŞİM BİLGİLERİ
DRES
Anadolu Mh. 2. Sevinç Sk.No:4 Yıldırım / BURSA
TELEFON
0224 364 21 94
Fax
0224 364 41 43
Cep
05355574905

EPOSTA info@standland.com.tr


Ürün ve Hizmetler


havalandırma izalasyon tahahüt işleri
İplik ve tekstil fabrikaları için klima kanalları imalatı, klima santral montajı, klape ve yön verici, soğuk su izolasyonu, boya apre ve emeperime fabrikaları için komple hava kanalları, kurutma tesisleri, izocam ile teknik izolasyon işleri, otel, motel, turistik tesisler ve alışveriş merkezleri için emici verici havalandırma tesisleri. Havalandırma izolasyon tesisat taahhütleri, İS-ME Duct (kendinden flanşlı sac kanal sistemleri), P3 DUCTAL (ön izoleli alüminyum kanal sistemleri), Spiralo ken

İplik ve tekstil fabrikaları için klima kanalları imalatı, klima santral montajı, klape ve yön verici, soğuk su izolasyonu, boya apre ve emeperime fabrikaları için komple hava kanalları, kurutma tesisleri, izocam ile teknik izolasyon işleri, otel, motel, turistik tesisler ve alışveriş merkezleri için emici verici havalandırma tesisleri. Havalandırma izolasyon tesisat taahhütleri, İS-ME Duct (kendinden flanşlı sac kanal sistemleri), P3 DUCTAL (ön izoleli alüminyum kanal sistemleri), Spiralo kenetli boru imalatı, alüminyum menfez imalatı, her nevi vantilatör montajı, sac ve demir işleri.

#havalandırma #izalasyon #yalıtım #yangın #ısı yalıtımı


Benzer Firmalar