Anasayfa » Sebze ve Meyve » Gıda Sanayii » BURSA Sebze ve Meyve » Bumey Gıda Sanayii

Bumey Gıda Sanayii


Gıda Toptancıları Çarşısı E Blok 114 Sk. No : 15 Altınşehir - Nilüfer / BURSA

Telefon1: +90 (224) 443 70 19

Telefon2:

Fax: +90 (224) 443 70 97

Web: www.bumey.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bumey Gıda Tarım Nakliyat Hizmet San. Tic. ve Ltd. Şti. ülke çapında yaklaşık 500 üreticiden yaş sebze ve meyve (özellikle narenciye ürünleri) tedarik etmektedir. Bu ürünleri, kendi tesislerinde gerekli işlemlere tabi tutarak Ulusal ve yerel zincirlere, market ve toptancılara satmaktadır.

Oteller, restoranlar ve catering firmalarına taze meyve ve sebze tedarikçisi olarak destek vermektedir.

Başta; Almanya, Rusya, Bulgaristan, Macaristan olmak üzere Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu`da birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.

Bumey sahip olduğu sosyal sorumluluk anlayışıyla eğitim, sağlık, spor, kültür-sanat, doğal kaynakların korunması ve çevresel sorunlar gibi konularda inandığı projelere destek vererek, ülkemizin ve küresel anlamda insanlığın gelişmesine katkıda bulunmayı en büyük hedefleri arasında görür.


Ürün ve Hizmetler


Bumey Portakal
Bumey Markası ile bir çok noktada görebileceğiniz bumey portakal suyunu içtinizmi?
Armut, avokado, ayva çilek, mandalina, portakal limon, hurma, incir, erik, kayısı, kiraz, kabak, havuç, soğan, brokoli, meyve suları, sıkma meyve suları, bumey mevye suları üretim ve sunum.

#meyve suyu,portakal #sıkma portakal,meyve suları #bumey gıda,bumey bursa #bumey meyve suyu,bumey gıda sanayi #elma,havuç


Benzer Firmalar