Anasayfa » Spor Aletleri » Spor » SAKARYA Spor Aletleri » Erdoğan Öner Ev Aletleri Tic. ve San. Ltd. Şti.

Erdoğan Öner Ev Aletleri Tic. ve San. Ltd. Şti.


Semerciler Mh. Dr. Nuri Bayar Cd. No: 30/A Sakarya / Türkiye

Telefon1: 02642722000

Telefon2:

Fax: 02642421144

Web: www.sportifsepetim.com/default.asp

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz Kimiz?
Merhabalar ; Firmamız 1988 yılında kurulmuş olup, 20 yılı aşkın süredir perakende sektöründe birbirinden seçkin markalarla siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Beyaz eşyada Bosch markası, Elektronikte Sony markası ile perakende mağazacılığı yapmaktayız. Firmamız yaptığı tüm işlerde son kullanıcı memnuniyetini esas alarak, tüketicilerimizin güvenini kazanmayı başarmıştır. Hem yerel mağazaları hem de online internet mağazaları ile sektöründe benzersiz bir hizmet düzeyini sağlayarak haklı bir üne kavuşmuştır. Dinamik ekibimiz sayesinde müşterilerimizin alışveriş deneyimini geliştirmek için büyük bir çaba sarfetmekteyiz.
Erdoğan ÖNER Ev Aletleri Ltd.Şti. kuruluşu olan GEZMEAL İnternet Mağazacılığı bünyesinde faaliyet gösteren Sportifsepetim; yurt çapında ev spor ürünleri alanında bir lider kuruluş olarak faaliyetini sürdürmektedir.
sportifsepetim.com voit , dynamic, denvercars markalarının Yetkili Satıcısıdır .
20 yıl aşkın süredir perakende mağazalarımızda kazanmış olduğumuz müşteri memnuniyetini yansıttığımız sitemizde Kondisyon Kardio, Ağırlık, Zayıflama başta olmak üzere ev spor ürünleri satışı yapılmaktadır.
Yetkili Servis Ağımız Tüm Türkiyeyi kapsamaktadır. 20 yılı aşkın süredir çözemediğimiz bir tane müşteri şikayeti bile yoktur.
Bizden uzman tavsiyesi, satış öncesi ve sonrası tüm aşamalarda destek alabilirsiniz.
sportifsepetim


Ürün ve Hizmetler


Erdoğan Öner Ev Aletleri Tic. ve San. Ltd. Şti.
Biz Kimiz? Merhabalar ; Firmamız 1988 yılında kurulmuş olup, 20 yılı aşkın süredir perakende sektöründe birbirinden seçkin markalarla siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Beyaz eşyada Bosch markası, Elektronikte Sony markası ile perakende mağazacılığı yapmaktayız. Firmamız yaptığı tüm işlerde son kullanıcı memnuniyetini esas alarak, tüketicilerimizin güvenini kazanmayı başarmıştır. Hem yerel mağazaları hem de online internet mağazaları ile sektöründe benzersiz bir hizmet düzeyin
Koşu Bantları , Akülü Arabalar , Eliptik Bisikletler , Voit , Dynamic

# # # # #


Benzer Firmalar