Masaj Sepeti


Ataşehir/İstanbul

Telefon1: 05358195187

Telefon2:

Fax:

Web: www.masajsepeti.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Masajsepeti.net kişisel bakım, güzellik, diyet ve sağlık haberlerinin bulunduğu bir haber portalıdır. Birbirinden ünlü köşe yazarlarından oluşan bir kadro ile birbirinden değerli yazıları takip edebilir, videoları izleyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Masaj salonu, spa merkezi, spa otel, güzellik merkezi ve termal otellerin üye olduğu sitemizde Türkiye genelinde arama yaparak size en yakın merkezleri bulabilir ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sistemimizde il ve ilçe bazında arama yaparak ihtiyacınız olan bütün merkezlere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca dilerseniz kariyer sayfalarımızdan masör ve masöz aramaları yaparak, profesyonel masaj hizmeti alabilirsiniz. Özellikle masaj konusunda hemen hemen bütün bilgilerin bulunduğu sitemizden faydalanarak masajın bütün inceliklerini öğrenebilirsiniz. Eğer bu sektörde çalışıyorsanız birbirinden değerli yazıları takip edebilir ve kendi kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
Yazar kadromuz her biri kendi konularında uzman ve ünlü kişilerden oluşmaktadır. Kısaca tanıtmak gerekirse; Adnan Serter-Saç tasarımı uzmanı-Studio kuaför salonları kurucusudur. Ünlü makyaj uzmanı Corci, birbirinden değerli önerileriyle kadınların makyaj konusundaki bütün sorunlarına doğru çözümler üretmektedir. Diyetisyen Berrin Yiğit, kendi kişisel araştırmaları ve dünya genelinde uygulanmış diyet önerileri, diyet yemekleri ve içecekleriyle harika öneriler sunmaktadır. Çeşitli hastalıkların dengeli beslenme ile önlendiğini hepimiz biliriz. Aydınlatıcı yazılarıyla Berrin Yiğit’i sitemizden takip edebilirsiniz. Dünya kick boks şampiyonu Çetin Cin pilates konularındaki yazılarıyla sitemize değerli güncel yazılar vermektedir.
Sitemiz aynı zamanda Bumerang üyesi olduğundan, Türkiye genelinde kültürel etkinliklerin bulunduğu yerleri ve haberleri takip edebilirsiniz. Çeşitli anketlere katılarak eğlenceli vakit geçirebilir, videoları izleyerek değerli tüyoları öğrenebilirsiniz. Videolarımızdan bazıları; yemek tarifleri, spor çeşitleri, zayıflama ve vücut geliştirme, makyaj numaraları ve güzellik önerileri v.b


Ürün ve Hizmetler

masaj, masaj salonu, masaj koltuğu, masaj aletleri, ankara masaj salonları, istanbul masaj salonları, masöz, masöz ilanları, spa, spa merkezi, spa otel, güzellik merkezi, termal otel

#masaj #masaj salonu #masöz #masaj koltuğu #masaj aletleri


Benzer Firmalar