eyüpoğlu evden eve nakliyat


göztepe plaza.şemsettin günaltan cd.no:162-3 göztepe istanbul

Telefon1: 02163845505

Telefon2:

Fax: 02163845505

Web: www.eyupogluevdenevenakliyat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1961
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


1961 Yılında kurulan firmamız kurulduğu günden bu yana günün teknolojisini takip ederek,müşterilerine en iyi hizmeti vermek adına teknolojik yeniliklerle birlikte büyümektedir.
Geniş araç filosunu sürekli büyüterek ve personel eğitiminin çok önemli olduğunun bilincinde olan firmamız bünyesinde barındırdığı personeline haftalık eğitimler vermektedir.
Ülkemizde nakliye sektörü ve taşımacılık ile ilgili bir standart bulunmamasına rağmen, firmamız sektör içinde edinmiş olduğu tecrübelerini, uluslararası standartta hizmet verdiği müşterileri ile birlikte bir standarda oturtmuş ve ülkemizde henüz \


Ürün ve Hizmetler


evden eve nakliyat şehirler arası nakliyat
30 yıllık evden eve nakliyat işinde lider olan firmamız eşya ve malzemelerinize gözü gibi bakar ve korur ve onları sarar ve bir anne şevkati ile onları kucaklar önceki yuvanızdan yeni yuvanıza güvenle taşımaktadır. Evden eve nakliyat işini 30 yıllık deneyime sahip olan personelimiz asansörlü veya taşımalı şekilde yapmaktadır. Evden eve nakliyat işini nasıl yaptığımızı ve çalışma sistemimizin çarklarının nasıl döndüğünü sizlere anlatmak istiyorum; telefon ile bize ulaştığınızda sizleri bir ni

30 yıllık evden eve nakliyat işinde lider olan firmamız eşya ve malzemelerinize gözü gibi bakar ve korur ve onları sarar ve bir anne şevkati ile onları kucaklar önceki yuvanızdan yeni yuvanıza güvenle taşımaktadır. Evden eve nakliyat işini 30 yıllık deneyime sahip olan personelimiz asansörlü veya taşımalı şekilde yapmaktadır. Evden eve nakliyat işini nasıl yaptığımızı ve çalışma sistemimizin çarklarının nasıl döndüğünü sizlere anlatmak istiyorum; telefon ile bize ulaştığınızda sizleri bir nimet ve müşteri her zaman haklıdır ilkesi ile hareket eden operatörlerimiz sizler ile nazik bir şekilde dialog kurar ve söylediğiniz her önemli ayrıntıyı önem ve dikkat ile not eder. Operatörlerimiz sizler ile anlaşma sağlamak aşamasında sizlere bir sözleşme gönderir bu sözleşme dileğinize göre ya dijital ortamda yada expertiz yolu ile sizlere ulaşması sağlanır.
Uygun Fiyatli Evden Eve Nakliyat Hizmeti
Eyüpoglu Evden eve nakliyat tasimacilik islemlerinde kendisine hedef olarak kosulsuz müsteri memnuniyetini benimsemistir.

#evden eve nakliyat #şehirler arası nakliyat # # #


Benzer Firmalar