EUROTRAY-MESAN METAL


Organize Deri Yan Sanayi Bölgesi 20.Yol YC 8-9 Parsel

Telefon1: 0 312 472 86 70

Telefon2: 0216 - 591 01 55

Fax: 0216 - 591 05 93

Web: www.eurotray.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:140
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Firma Profili



1989 yılından bugüne Sac Metal sektöründe başarıyla hizmet vermeye devam eden Mesan Metal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Kablo Taşıma Sistemleri konusunda da sektörde yerini almıştır. Sahip olduğu profesyonel kadro ile, endüstriyel teknoloji uzmanlığını, iş süreçleri deneyimi ile birleştirerek, uygulama firmalarının ihtiyaçlarına cevap veren çözümler geliştirmektedir.



Müşterilerine, bir yandan ihtiyaçlarını karşılayan çözümler üretirken, bir yandan da çözüm kapsamı içinde gerekli olabilecek ürün entegrasyonu konusunda danışmanlık ve eğitim de vermektedir.

Firmamız; yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da Alışveriş ve İş Merkezleri, Kamu ve Özel Sektör binaları, Eğitim, Sağlık ve Turizm Tesisleri, Endüstriyel Tesisler ve Toplu Konut Projeleri gibi onlarca sektörde çok sayıda projelere üretim ve teknik destek sağlamış olmanın özgüveni ile yoluna devam etmektedir.

Eurotray’in hedefi; müşterilerine, verdiği üstün hizmetle katma değer sağlarken, uzun vadeli stratejik işbirliği ile birlikte başarıya ulaşmaktır.

Kurumsal Politikamız

Kaliteli insan ve uzman ekip çalışmasının yaratacağı itici güçle, kazandığımız bilgi birikimini, organizasyon yeteneğini ve teknolojinin sunduğu olanakları kullanmaktır.



Prensibimiz

Konularında iyi yetişmiş, deneyimli insan kaynağı ile çalışarak; tasarımda, üretimde, satış süreçlerinde ve iş yönetiminde kaliteyi ön plana çıkarmaktır.

Yönetim Politikamız

Yönetimimiz; başarının ve geleceği teminat altına almanın, çalışanlarının katkısı ile işyeri huzuruna, güvenliğine ve yaptığı işlerin kaliteli olmasına bağlı olduğunun bilincindedir.

Firma çalışanlarının ana prensibi; kalite hedefleri doğrultusunda, görevlerini doğru ve tam olarak, zamanında yapmaktır.

Yönetim sistemimizin amacı; yürürlükteki kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, çevre, mesleki sağlık ve güvenlik ile ilgili tehlikelerin tanımlanması, gerekli risk analizlerinin yapılarak, tehlikeleri kaynağında önlemek ve sürekli olarak çevre, can ve mal güvenliğini tehlikeye atabilecek durumları minimize ederek, yönetim sisteminin iyileştirilmesidir.



Ürün ve Hizmetler

Kablo Taşıma Sistemleri;

Enerji İletim Sistemlerinin gruplandırılması, korunması ve taşınmasında Kablo Taşıma Sistemleri yaygın bir uygulamadır. Eurotray, müşterilerine proje özelliklerine göre en uygun ürün seçimi yapabilme imkanı sunmaktadır.

Tüm ürünlerimiz müşteri talepleri doğrultusunda; ISO EN 1461 (TS 914) Standartlarında Sıcak Daldırma Galvaniz, ISO EN 10143 (TS 822) Pregalvaniz ve Elektrostatik Toz Boyalı olarak imal edilebilmektedir.

#KABLO KANALI #KABLO TAVASI #KANAL # #


Benzer Firmalar