Anasayfa » Plastik Kalıp » Plastik Sanayi » ŞANLIURFA Plastik Kalıp » MENTEŞ TASARIM VE MÜTEAHİTLİK

MENTEŞ TASARIM VE MÜTEAHİTLİK


Birlik Mah.1011.Cad. No:35

Telefon1: 0414 314 5474

Telefon2: 0505 771 7532

Fax:

Web: www.mentestasarim.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:17
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz ürettiği ürünler ve yaptığı uygulamalarda, müşteri memnuniyetinin yanı sıra sosyal sorumluluk ilkesini dikkate alarak hizmet vermektedir. Güvenilirlik, yenilikçilik, araştırmacılık, yüksek kalite, verimlilik, yasal sorumluluk ve dinamizm şirketimizin vazgeçilmez değerleridir.

Şirketimiz müşteri ihtiyaçlarını yüksek nitelikli ve dünya standartlarında ürünler sunarak en hızlı şekilde karşılamaya devam edecektir. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerin güven ve kalitesinden yönetim ve çalışanlarıyla bir bütün halinde sorumlu kurum kültürüne sahip olmamız sektörümüzde faaliyet gösteren rakip firmalarla aramızda önemli bir fark yaratmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Hissedilebilir Yüzey
Ürünümüz, görme engellilerin günlük yaşamda özgürce yaşamaları için kaldırım ve bina içlerine yapılan kabartmalı yüzey malzemesidir.
Ürünlerimiz dünyanın en kaliteli kimyasal üreticilerinden tedarik edilen Termo Plastik Poliüretan (TPU) hammaddeden üretilmiş hissedilebilir yüzey ürünleri olup iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Ürünlerimiz güneş ışığına (ultraviyole ışınlara), aşınmalara, ve yanmaya karşı dayanıklı olup tüm ürünlerimiz 5 yıl garantili olarak satışa sunulmaktadır. 100 metretül ve üzeri siparişlerde istenilen RAL koduna göre üretim yapılabilmektedir.

Ürünlerimizin üzerinde üç farklı desen uygulaması bulunmaktadır. Ürünlerimizin üzerinde bulunan desenler uluslararası standartlara uygun olup, görme engelli bireylerin istedikleri yere güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamaktadır.

Üç farklı ize sahip ürünümüz mevcuttur;

Kılavuz İze Sahip Özel TPU Hissedilebilir Yüzey Ürünümüz:

Bu ürünümüzün yüzeyinde çubuk (düz sırt) şeklinde kılavuzlama kabartma dokusu, hareket yönüne paralel olarak düzenlenmiş izler bulunmaktadır.
Bu öğenin kullanım amacı, görme özürlülerin gidecekleri yere güvenli bir şekilde erişimini sağlamaktır.
Kılavuz İze sahip hissedilebilir yüzey ürünümüz, fonksiyonu gereği en çok talep edilen ürünümüzdür.

Yön Değiştirme ve Uyarıcı Yüzeye Sahip Özel TPU Hissedilebilir Yüzey Ürünümüz:

Bu ürünümüzün yüzeyinde kesik kubbe şeklinde uyarıcı kabartma dokusu ile düzenenen izler bulunmaktadır.
Ürünümüzün yüzeyinde bu izlerin kullanım amacı; görme özürlüleri seviye farklılıkları, yaya geçitleri, kent mobilyaları vb. gibi kentsel engeller ve yön değişimleri ile ilgili uyarmak ve bilgilendirmektir.

Eliptik Yüzeye Sahip Özel TPU Hissedilebilir Yüzey Ürünümüz:

Bu ürünümüzün üzerinde elips şeklindeki kabartma dokusu ile düzenlenen uyarıcı yüzeyler bulunmaktadır.
Ürünümüzün yüzeyinde bu izlerin kullanım amacı; görme özürlüleri raylı sistemlerde peron ve hemzemin geçitlerde seviye farklılıkları ile ilgili uyarmak ve bilgilendirmektir.

#hissedilebilir yüzey #güneydoğuda hissedilebilir yüzey firmaları #Şanlıurfa da hissedilebilir yüzey firmaları #diyarbakır da hissedilebilir yüzey firmaları #mardin de hissedilebilir yüzey firmaları


Benzer Firmalar