Anasayfa » Jeoloji » ÇORUM Jeoloji » Arslan Proje Mühendislik İnşaat Taahüt Tic. Ltd. Şti

Arslan Proje Mühendislik İnşaat Taahüt Tic. Ltd. Şti


Yeniyol Mahallesi Eskisaray Sokak Ilıca İş Mrk Kat:2 No:5 Çorum

Telefon1: 0364 224 6001

Telefon2:

Fax: (364) 224-0774

Web: www.arslanproje.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2008 yılında kurulmuş olup; zemin uygulamalarında ‘’her geçen gün kendini yenileyen ve gelişen’’ bir sistem üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kuruluşumuzdan itibaren kısa zaman içerisinde ciddi projeler üstlenmiş ve bu projeleri başarı ile tamamlamış bulunmaktayız.

Globalleşen dünyamızda gelişen ve değişen şartlarda en uygun çözümlerin en ekonomik şekilde üretilmesini ve uygulanmasını sağlayan firmamız jeoteknik çalışmaların insan hayatındaki yerinin ne kadar önemli olduğunun bilinci ile proje-uygulama faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu kapsamda yapılan çalışmalarımız; firmamızın sektörün ilerleme sağlayan ve güven ile işbirliği yapılan sayılı firma arasına girmesini sağlamıştır. Gücümüzü bireysellikten değil müşteri odaklı ve sistematik çalışmamızdan almaktayız.

Yasalara riayet eden, meslek etik ve ahlakını şirket ana felsefesi olarak benimseyen, ekonomik, müşteri beklentilerine cevap veren ve her zaman yeni yöntemler üzerine açık firmamız sağlam zeminlerde güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamayı taahhüt etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

» Zemin Etüt Projeleri
» Su Sondaj Çalışmaları
» Maden Sondaj Çalışmaları
» İçme ve Sulama Suyu İnşaatları

#Çorum zemin etüt,arslan proje #çorum mühendislik,zemin sondaj #su sondaj,maden #karot sondaj,jeolojik jeofizik #imara esas jeoloji,kuyu


Benzer Firmalar