Işıl Bobinaj ve Soğutma


Ata Mah 2. Cad 165 / B Dikmen - Ankara

Telefon1: (312) 476 04 22

Telefon2:

Fax:

Web: www.ankarabeyazesyatamircisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1993 yılında Dikmen semtinde kurulmuş olan Işıl Bobinaj ve Soğutma yanısıra Ankara Beyaz Eşya Servisilikde yapmaktadır. Ankara Beyaz Eşya Servisi olarak Tüm markaları tek çatı altında toplayarak tüm Ankaraya her çeşit beyaz eşya cihazların teknik tamir ve bakım hizmeti vermektedir.

Ankara Beyaz Eşya Tamircisi, sektöründe ilkleri siz değerli müşterilerimize sunan ve alt yapısını güncelleyen ve teknolojik yenilikleri sürekli takip eden eğitimli uzman kadrosu ve profesyonel teknik tamir ekibi ile müşterilerimize kaliteli ve hızlı servis hizmetini sunabilmek adına 7/24 hizmetinizdedir.

Ankara Beyaz Eşya Tamircisi çağrı merkezi ve teknik kadromuz size servis hizmetini sunarken müşteri memnuniyetini ön planda tutar, verilen servis saatlerine zamanında gelir; yapılan işleri titizlikle inceler; sorunlarınıza yerinde ve zamanında kalıcı çözümler üretir.

Ankara Beyaz Eşya Tamircisi\`nin yaptığı bütün tamir, bakım, servis ve teknik hizmetler garantilidir.
Beyaz eşyanız hangi marka ve model olursa olsun her türlü arızanın çözümü bizde.

Garantili hizmet, kusursuz tamir, profesyonel kadro, ve mükemmel servis ve ekonomik, uygun fiyatın adresi Ankara Beyaz Eşya Tamircisinde.


Ürün ve Hizmetler


Beyaz Eşya Servisi ve Tamiri
Beyaz Eşya Buzdolabı Servisi, Beyaz Eşya Çamaşır Makinesi Servisi, Beyaz Eşya Bulaşık Makinesi Servisi, Beyaz Eşya Fırın Servisi, Elektrik Süpürgesi Servisi ve aparatları garantili servis hizmeti verilmektedir.
•Beyaz Eşya Servisi ve Tamiri
•Hidrofor Motorların Tamiri ve Bakımı
•Elektrik Süpürgesi Tamiri ve Aparatları
•Vitech Su Arıtma Cihaz Servisi

# # # # #


Benzer Firmalar