JABBA CONCEPT


odunluk mah.akademi cad.zeno iş merkezi c blok kat:4d:17

Telefon1: 0224 211 25 15

Telefon2:

Fax: 0224 211 26 15

Web: www.jabbaconcept.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılında iki kişi ile başlayan maceramıza, Jabba Concept olarak günümüzde de 11 kişilik tasarım ve yönetim kadromuzla devam ediyoruz. JABBA CONCEPT; müşterilerinin istekleri doğrultusunda, projelendirilecek mekanın işlevini düşünerek tasarım girdilerini oluşturur.


Ürün ve Hizmetler


BERBER KOLTUĞU ROMMEL
Türkiye`de ve dünyada sadece JABBA farkıyla..
oğru çözüm, müşterilerin yani o mekanın kullanıcılarının, isteklerinin ve mekanın fonksiyonel özelliklerinin iyi analiz edilmesi ile ortaya çıkar. Fonksiyonellik ve ergonomi, estetiğe zemin oluşturur. JABBA CONCEPT; uygulama tecrübesi, malzeme bilgisi ve tasarım birikimini; kaliteli bir hizmet verebilmek ve kalıcı mekanlar yaratabilmek için müşterilerine sunar. 3 boyutlu olarak tasarladığımız mekanlar, üst düzey tekniklerle renklendirilerek sunumu yapılır ve proje müşteri tarafından kabul olduğunda ise projenin aynısı mekan içerisine en kısa sürede uygulanır.
JABBA CONCEPT; projelendirilecek olan mekana, müşterilerinin penceresinden bakıp kendi tasarım kriterleriyle birleştirmeyi hedefler.
Jabba Concept\`in tüm ürünleri tescilli olup, sektörde adını başarılarıyla kanıtlamış endüstriyel tasarımcı Onur Yurttaş tarafından tasarlanmaktadır.
İç mimari grubun yönetimi; Yük.İçmimar N.Başak Yurttaş tarafından yapılmaktadır.
3 boyutlu proje desteği ile olabildiğince gerçeğe yakın çizimi ve sunumu yapılmakta, uygulama süresinde de aslına sadık kalınarak üretilmektedir. İleri düzey tasarım ve teknik bilgisiyle JABBA, aynı mekan için ekonomik veya iddialı projelendirme prosesi uygulayabilir. Sunulan alan içerisinde; modüler imalat ile montaj kolaylığı sağlayan etkin tasarımlarla; ofisler, mağazalar, restaurantlar, otel ve rezidanslar, kuaför salonları ve güzellik merkezleri, eczaneler ve muayenehaneler konularında hizmet vermektedir.

#kuaför koltukları #berber koltukları #berber tezgahları #kuaför dizaynı #kuaför ekipmanları


Benzer Firmalar