Anasayfa » Özel Eğitim Hizmetleri » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Özel Eğitim Hizmetleri » İNGİLİZCE BAHÇESİ EĞİTİM KURUMLARI LTD.ŞTİ.

İNGİLİZCE BAHÇESİ EĞİTİM KURUMLARI LTD.ŞTİ.


Koşuyolu Mah.Cevatpaşa Sok. No.5

Telefon1: 0216 4280058

Telefon2:

Fax: 0216 4280055

Web: www.englishgrdn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz sadece yabancı dil değil onu sevmeyi de öğretiyoruz…

Sizleri, İngilizce’yi en doğru sistemle, yaşayarak öğreneceğiniz bahçemize davet ediyoruz.
İngiltere’de ya da Amerika’daki gerçek yaşam ortamı, artık English Garden’da!

Kurumumuz 2005 yılında özellikle dil eğitiminde sık rastlanan “konuşmada akıcı olamama” sorununu çözmek amacıyla kuruldu. Konuşmadaki akıcılığın, sürekli dil bilgisi kurallarına odaklanarak, boşluk doldurma aktiviteleri yaparak değil, o dili kullanarak, yanlışlar yaparak, yani yaşayarak elde edilebileceğinin farkında olduğumuz için sistemimizi “az teori bol pratik” üzerine oturttuk. Aktivitelerimizde mümkün olduğunca gerçek yaşam kesitleri canlandırılarak dil kullanımı üzerine odaklanıldı.

Yetişkinlere, çocuklara ve kurumlara özel tüm programlar; özellikle İngilizce öğretiminde eksik kalan, yeterince üzerinde durulamayan ve yurtdışına gitmeden çözülemeyeceğine inanılan yabancı dil konuşma yeterliliğini ve özellikle hata yapmaktan korkan bireyi bol hata yapmaya teşvik ederek, yanlışlıklar yaparak öğrenmesini sağlamak amacıyla hazırlandı.
Program, ana dili İngilizce olan eğitmenler ile beraber uygulanan günlük yaşam aktiviteleri üzerine kurulmuştur.

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

Eğitim anlayışımızın temeli özellikle konuşma, telaffuz ve dinleme konuları üzerine kuruludur. Bütün iletişim yeteneklerinizi aktivitelerle destekleyerek geliştirmenizi sağlamak en büyük amacımızdır. Sistemimiz, öğrendiğiniz dili gerçek hayatta karşılaşabileceğiniz durumlarda etkili şekilde kullanabilmenizi sağlar ve günlük dil kullanımında ileri bir akıcılığa ulaşmanıza yardım eder. Eğitim süresince derste aktif bir konuşmacı durumunda olursunuz. Yazılı egzersizler, evde yapmanız üzere konu akışına göre verilir ve daha sonra eğitmen tarafından kontrol edilerek size ayrıntılı bilgi verilir.

Bu program özellikle iş, eğitim, tatil veya sadece hobi amaçlı olarak dil yeteneklerini geliştirmek isteyen bireyler ve kurumlar için uygundur.

Bu programın size kazandırdıkları:

Olası birçok durum karşısında yabancı dili kullanabilmeniz için gerekli olan özgüveni kazanırsınız.

Konuşma, dinleme ve iletişim becerileriniz gelişir.

Kelime hazneniz genişler.

Dilbilgisi birikiminiz artar.


NEDEN ENGLISHGARDEN

Çünkü öğrenmek uygulamaktır!..

Günlük hayatın tamamen İngilizce olarak geçtiği ve çeşitli sosyal aktiviteler içeren bir alan.

Katılımcıların günlük yaşam ingilizcesini sabah-akşam kullanarak kendilerini İngiltere’de gibi hissetmelerini sağlayan, hızlı ve kontrol altında oldukları bir alan.

Geçmişten günümüze süregelen, konuşmadaki akıcılığı sağlamayan diğer bilindik sistemleri kökten değiştirecek yepyeni bir sistem.
Yurtdışına gitmeden çözülemeyeceğine inanılan yabancı dil konuşma yeterliliğini sağlamak ve özellikle hata yapmaktan korkan bireyi yanlışlar yapmaya teşvik ederek, bireylerin dili doğru kullanmalarını sağlıyoruz. Bu nedele kişiyi yabancı dil öğrenmeye ve bunu uygulama cesareti göstermeye motive etmek en önemli öze


Ürün ve Hizmetler

Çocuk Dil Programı
Yetişkin Dil Programı
Kurumsal Dil Programı
Bire Bir Dil Programı
Sınav Hazırlık Programları
Tercüme

#Çocuklara İngilizce #Yetişkinlere İngilizce #Kurumsal İngilizce #Bire Bir İngilizce #Çocuk Kampı


Benzer Firmalar