Anasayfa » Genel Makine Sanayii » Makine sanayi » İSTANBUL Genel Makine Sanayii » Rekarma Makine San. ve Tic. A.Ş.

Rekarma Makine San. ve Tic. A.Ş.


Tuzla Kimyacılar O.S.B. Aromatik Cad. No:37

Telefon1: 0216 593 09 42

Telefon2:

Fax: 0216 593 09 45

Web: www.rekarma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EKARMA A.Ş. makine, otomotiv, çimento-beton, lojistik, gıda, ilaç, tekstil, demir-çelik sektörleri başta olmak üzere tüm üretim işletmelerinin depolama ve lojistik, işçi ve makine güvenliği, verimlilik ve otomasyon konularında gerek kalitesi ve gerekse teknolojik olarak dünya klasmanında birinciliğe oynayan saygın markaların Türkiye tek yetkili temsilcisidir.

Misyonumuz; Türk sanayisine kaliteli, teknolojik ürünleri en uygun maliyet ile kazandırarak üretimin verimliliğini, işçi ve makine güvenliğini ve yatırımın karlılığını artıracak ürünleri sunmak ve Türk sanayicisinin Avrupa Birliği üretim standart ve kıstaslarına uyumlu olarak ihracatta rekabet gücünün artmasına katkıda bulunabilmektir.

Vizyonumuz; Türk sanayisinde otomasyon, verimlilik, iş güvenliği ve Avrupa üretim standartlarına uyum konularında çözüm sunan ilk isimleri arasında anılmaktır.

Hedefimiz; uyum içerisinde yüksek sinerji yaratabilecek zeki, çalışkan ve günün şartlarına göre üst düzeyde donanım sahibi insan potansiyelini şirketimiz bünyesine çekmek ve güçlü bir ekip olarak ses getiren başarılara büyük bir keyif ile imza atabilmektir.


Ürün ve Hizmetler


Avant Belden Kırma Mini Yükleyici
4x4 belden kırma dizel mini iş makinesi. Finlandiya üretimidir. geniş ataşman yelpazesi sayesinde 110`dan fazla iş yapar. Tam Hidrostatik Tasarımı , Ekonomik Dizel Motoru , her bir tekerlek üzerinde Hidromotor Tahrikli Gerçek 4x4 Yürüyüş Sistemi , güçlü Teleskopik kol ünitesi , Hidromotor tahrikli Profesyonel kullanımlar için tasarlanmış geniş Ataşman Yelpazesi ile AVANT çok amaçlı iş makineleri dökümcülük , inşaat , hayvancılık , peyzaj gibi farklı sektörlerde bilhassa yapılan işin verimi v
Avant Mini Yükleyiciler
Crown İstifleme Makineleri
Autec Radyo Kumanda Sistemleri
Dynaset Hidrolik Tahrikli Ataşmanlar


#mini yükleyici, forklift #loder, avant #portif, peyzaj #jcb, bobcat #makine, inşaat


Benzer Firmalar