Mimarlife


edepali cad. fatih sitesi

Telefon1: 02247135638

Telefon2:

Fax: 02247135638

Web: www.mimarlife.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılında bir Tasarım atölyesi olarak kurulan Mimarlife, günümüzde Yatak odası,Yemek Odası,Koltuk ve Mobilya Aksesuarları Tasarım alanında markaya gönül vermiş genç beyin takımıyla mobilya sektörüne hizmet vermeye devam etmektedir.

Mimarlife markası; modern çizgisi, gelecek önsezisi ve felsefesi ile üretim üzerine yoğunlaşan sürekli bir araştırmanın sonucudur. Performans ve teknolojisi ile sıradanlıktan uzak, mevcut trendleri yakından takip eden, gelecekteki yaşam biçimlerinin sezinleyen estetik bir tarzı yansıtır.

Bir ürünü tasarlarken kullanılacağı mekanın tüm detaylarını, mekanı yaşayan insanları, onların ürünü kullanma biçimlerini ve duygularını hissetmek konusundaki önsezilerin güçlülüğü Mimarlife tasarımlarını özel kılmaktadır. Bu nedenle Mimarlife koleksiyonları her dönem çok dinamik bir yapıya sahiptir.

Mimarlife ürünleri, üst düzey malzeme kullanımı ve titiz bir işçilik ile tasarlanmaktadır.Mimarlife, tüm dikkatini eşit derecede ürün ve kullanacak kişi üzerine odaklamaktadır.

Tasarımlarımızı yaşamınızın her anında aktif olarak kullanmanız ve memnun kalmanız için tasarlıyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Mimarlife
2005 yılında bir Tasarım atölyesi olarak kurulan Mimarlife, günümüzde Yatak odası,Yemek Odası,Koltuk ve Mobilya Aksesuarları Tasarım alanında markaya gönül vermiş genç beyin takımıyla mobilya sektörüne hizmet vermeye devam etmektedir. Mimarlife markası; modern çizgisi, gelecek önsezisi ve felsefesi ile üretim üzerine yoğunlaşan sürekli bir araştırmanın sonucudur. Performans ve teknolojisi ile sıradanlıktan uzak, mevcut trendleri yakından takip eden, gelecekteki yaşam biçimlerinin sezinley
Mobilya tasarım
Koltuk tasarım
mutfak modelleri
3D Mimari Projelendirme
3D Modelleme ve tasarım
yatak odası
yemek odası

# # # # #


Benzer Firmalar