Sihirbez Oto Bakım Ürünleri


Nail Bilen Cad. Uğur Plaza Kat:10 No:1006

Telefon1: 0533 162 0366

Telefon2: 0533 162 0369

Fax:

Web: www.sihirbez.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırak

Alman kalitesi ve teknolojisi ile üretilen ürünlerimiz dünya markası araba firmaları tarafından tercih edilen tek Nano teknolojili oto bakım ürünleridir. 2006 yılında Almanya’da üretimine başlanan GreGoor oto bakım ürünlerinin Türkiye Distrübütörü olan URBAN kimya tarafından Türkiye’ye getirilen ve Ülkemizde Sihirbez markası adı altında satılacak olan ve ulusal kanallarda reklamları ve tanıtım videoları yapılacak bu ürünlerin şehrinizdeki tek bayisi olmak için hemen bizimle iletişime geçin.


Ürün ve Hizmetler


Sihirbez Oto Bakım Ürünleri Bayilik Veriyor
Teknoloji harikası 7 ürünümüzle sizlerde küçük sermayelerle kendi işinizi kurabilirsiniz. Cam Koruyucu ve Yağmur Kaydırıcı Nano teknoloji ile geliştirilen ürün, aracınızın camında gözle görülemeyen gözenekleri doldurur ve şeffaf bir film tabaka oluşturur. Sihirbez cam koruyucu yağmur kaydırıcının araç camlarındaki kullanımı ile cama gelen yağmur damlalarının ya da suyun cam yüzeye yayılıp görüşü kapatmasını engeller. BUĞU ÖNLEYİCİ Aracınızın camının iç kısmında meydana gelen buğula
Cam Koruyucu ve Yağmur Kaydırıcı
Cam Koruyucu ve Yağmur Kaydırıcı Nano teknoloji ile geliştirilen ürün, aracınızın camında gözle görülemeyen gözenekleri doldurur ve şeffaf bir film tabaka oluşturur. Sihirbez cam koruyucu yağmur kaydırıcının araç camlarındaki kullanımı ile cama gelen yağmur damlalarının ya da suyun cam yüzeye yayılıp görüşü kapatmasını engeller.
Cam Koruyucu ve Yağmur Kaydırıcı
Buğu Önleyici
Torpido Parlatıcı ve Koruyucu
Jant Parlatıcı ve Koruyucu
Deri Döşeme Koruyucu ve Besleyici
Oto İç Mekan Temizlik Ürünü
Tampon Parlatıcı

#bayilik veren firmalar #bayilik 2013 #bayilik alma #bayilik #oto bakım ürünleri


Benzer Firmalar