Cemre Reklam


Derviş ali mah. müftü sk. no:40/A Karagümrük-Fatih/İST

Telefon1: 0212 532 6600

Telefon2:

Fax: 0212 532 6601

Web: www.cemrereklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cemre Reklam, ürettiği fikirler ile fark yaratan, yaratıcılığı ile etkili çözümler sunan tam donanımlı bir dijital ajanstır. Farkındalık yaratarak yapılan işin herhangi bir iş olmamasına özen gösterir, çok konuşulan, çok beğenilen işler yaparak müşterisinin de çok kazanmasını sağlar. Teknoloji ile tasarımı fikirle buluşturarak marka ile hedef kitle arasında kurulacak köprüden geçişi kolaylaştırır.

İnternet günümüzün en ucuz ve etkili reklam mecrasıdır. Cemre Reklam, başta İnternet olmak üzere tüm dijital dünyadaki gelişimi yakından takip eder, hatta ürettiği İnternet siteleri, mobil tabanlı tanıtım projeleri ve portallarla kendi yönlendirir.

Cemre Reklam için tüm projeler kendi yazdığı yeni öykülerdir. Öykünün başkahramanı ise her zaman müşteridir. Ve tüm öyküler mutlu sonla biter.


Ürün ve Hizmetler


branda baskı
vinil branda baskı . size ve firmanıza uygun fiyatlar
İç Mekan Baskı, Dış Mekan Baskı, Mesh Baskı, One Way Vision Baskı, Oracal Folyo Baskı, Vinil Baskı, Kartvizit, broşür, etiket, magnet, matbaa hizmetleri, grafik tasarım, web tasarım

#Dijital baskı, vinil baskı #grafik tasarım,matbaa #folyo baskı,one way vision baskı #mesh baskı, branda baskı #cemre reklam,cemre


Benzer Firmalar