Anasayfa » Havalandırma » Isıtma soğutma » KONYA Havalandırma » Altunbaş Isıtma & Soğutma ve Havalandırma Sistemleri

Altunbaş Isıtma & Soğutma ve Havalandırma Sistemleri


Fevzi Çakmak Mah.10655 Sok.No 13 Yıldız Sanayi Sitesi

Telefon1: 05448042462

Telefon2:

Fax: 03323450932

Web: www.altunbashavalandirma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ALTUNBAŞ ISITMA SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ
Altunbaş Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri kalite odaklı bir kuruluş olarak girişimci ve dinamik bir ekip olarak tüm sanayi sektörlerine hizmet vermektedir. Şirketimiz Türkiye\`nin her yerinde bir çok işletmenin ihtiyaçlarının karşılanmasına dönük havalandırma, ısıtma ve soğutma donanımlarının üretimini, malzeme montajı ve sistem periyodik bakımı gibi işleri ile tüm tesisat işlerini yapmakta olan üretici ve servis firmasıdır.
Altunbaş Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri kalite anlayışı, kurumsal kimliği ve hizmet kalitesi ile sürekli olarak kendini geliştirmekte, müşterilerin beklentilerinin üzerine çıkmayı hedeflemektedir. Bu konuda kurum içi gerekli çalışmaları tamamlamış, kalite anlayışına uygun, konusunda deneyimli personel ve teknik ekipleri ile hizmet vermektedir.

Şirketimiz, sektöründe aranılan firmalar arasındadır. Tecrübeli olması nedeniyle bilgi birikimini yaptığı işlerine yansıtmaktadır. Altunbaş Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri geleceğe yönelik politikası referanslarının arkasında kalite anlayışı ile durmak ve yeni projelerde firma çizgisinden ödün vermeden çıtayı yükseltmektir.
Kalite anlayışımızın ve amaçlarımızın temel prensiplerini; çalışanlarımıza, müşterilerimize ve tedarikçilerimize anlatmak için belirlenen kalite politikası aşağıdaki maddeleri içermektedir.

** Müşterilerimizin ihtiyaçlarını, isteklerini aşan kalite seviyesinde ve zamanında karşılamak,

** Ürün ve hizmetlerimizin kalitesini etkileyen tüm süreçleri çalışanlarımızın katılımıyla sürekli iyileştirmek,

** Yaşadığımız çevre ve doğal kaynakları korumak,

** Isıtma ve Soğutma sektörüne sunmuş olduğumuz ürünlerin kalitesi ve verdiğimiz teknik destek ile önemli katkılarda bulunmaya devam ederek sektörde lider kuruluş olmak,

** Hedefimiz sizin isteklerinize uygun en verimli havalandırma ve/veya ısıtma soğutma sistemleri ile maksimum verimi almanızı sağlamak, zamanında teslim etmek, müşterilerimizin memnuniyeti ile kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam etmektir.


Ürün ve Hizmetler


PRİZMATİK HAVA KANALLARI
PRİZMATİK HAVA KANALLARI Hammadde: Hava kanallarımız TSE belgeli galvaniz, alüminyum veya paslanmaz çelik sacdan, yüksek mukavemet ve sızdırmaz özellikli kendinden flanşlı olarak imal edilmektedir. Üretim: ** Kanal ve fittings malzemeleri,proje ölçülerinde yüksek hassasiyetle fireyi en aza indirgeyecek şekilde otomatik olarak makinelerde kesilir. ** Düz kanal imalatı 150-2200 mm. aralığında otomatik olarak kanal bant makinesinde yapılmaktadır. Günlük üretim kapasitesi 1000m² dir.

# # # # #


Benzer Firmalar