OSH Mühendislik


Çamlık Mah. İkbal Cad. Uğurlu Sokak No:3

Telefon1: 02164991106

Telefon2:

Fax: 02164992332

Web: www.oshmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye`nin gelişmesine katkıda bulunmayı ilke edinen OSH MÜHENDİSLİK, kontrol ve otomasyon konularında faaliyet gösteren genç ve dinamik bir şirkettir. Tecrübeli ve gelişen kadrosu ile ileri teknolojiyi birleştiren OSH MÜHENDİSLİK bugün değişik otomasyon sistemlerinin en alt seviyesinden en üst kontrol seviyesine kadar bütün uygulamalara cevap vermektedir. OSH MÜHENDİSLİK, elde ettiği güven ve destekle Türkiye işletmelerinin otomasyon ihtiyaçlarına cevap vermektedir. OSH MÜHENDİSLİK`in sunduğu otomasyon sistemlerinin temel özellikleri;kullanılan kaynakları değişen pazar şartlarına uygun olarak optimize etmek, ekonomik ve teknik verimliliği artırmak, kaliteyi standart haline getirmek, çalışma koşullarını iyileştirmek ve dolayısı ile verimliliği karlılığı artırmaktır. Toplam Kalite bizim için temel iş ilkesi ve yaşam felsefesidir. Politikamız, iç ve dış müşterilerimizin ürün ve hizmet beklentilerini sürekli iyileşen performansımızla düşük maliyete, hatasız ve zamanında karşılamaktır. Bunu yaparken işçisağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma konularına büyük önem veririz. Hedefimiz çalışanlarımıza ve toplumumuza güvenli, sağlıklı iş ve yaşam ortamı sağlamaktır.
Vizyon
OSH MÜHENDİSLİK`in ana hedefi kendi iş alanlarında lider olmaktır.
Misyon
OSH MÜHENDİSLİK`in varoluş nedeni müşteri beklentilerini ileri teknoloji, yeni ürünler, hizmetler ve başarılı çözümlerle karşılamaktır.


Ürün ve Hizmetler

Yerli ikaz lambası ve enkoder üretimi, ithal edilen; operatöl panel, servo motor ve sürücü, step motor ve sürücü, plc, sensör çeşitleri, güvenlik bariyeri, ipli enkoder, pozisyon göstergeleri, endüstriyel fiş ve prizler gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır.

#otomasyon #elektrik #sanayi #endüstriyel #makina


Benzer Firmalar