Anasayfa » Organizasyon » ANKARA Organizasyon » LİKYA ORGANİZASYON

LİKYA ORGANİZASYON


Balgat/ANKARA

Telefon1: 483 82 58

Telefon2: 532 768 70 98

Fax: 483 82 58

Web: likyaorganizasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Likya Organizasyon 2005 yılından bu yana sayısız organizasyonlara imza atmış ve yaşattığı unutulmaz anlarla başarı merdivenlerini hızla tırmanmıştır. Düğün,davet,toplantı,kongre,açılış,kokteyl,tanıtım ,fuar..v.s. her türlü özel ve önemli günlerinizde ;profesyonel ve dinamik ekibimizle yanınızda yer almaktan mutluluk duyacağız.

Dönüşü olmayan, bir özel güne sığdırılan en önemli organizasyonlarınızı emanet ettiğiniz Likya Organizasyon kişiye ve kurumlara özel yaratıcı fikirlerle mutlu günlerinizin baş mimarı ve gizli imzası olmaktan gurur duyacaktır.

Istikrarlı , detaycı ve hassas çalışmalarımız, işimize duyduğumuz sevgi ve saygı bizi her geçen gün bir adım ileri taşıyan en önemli unsurlardır ve gelin beraber b’iz bırakalım, hayatınızın en özel günlerini bizlere emanet eden siz değerli iş ortaklarımızla farkımızın hissedildiği en detaylı en özel çalışmaların keyfini de birlikte yaşayalım.


Ürün ve Hizmetler

Faaliyet konularımız; düğün&davet organizasyonları, açılış, toplantı, fuar, kongre, catering, müzik, ses, ışık ve sahne sistemleri, çiçekçilik, animasyon, doğum günü ve sünnet kutlamaları, firma lansmanları, kokteyl, sergi, konser, mekan temini ve araç kiralamadır.

#organizasyon şirketleri ankara,düğün organizasyonu #süsleme ankara,düğün #davet,kına gecesi #müzik,orkestra #açılış,kokteyl


Benzer Firmalar