Anasayfa » Boyahane Tesisleri » Boya Sanayii » İZMİR Boyahane Tesisleri » ROBOCOATING ROBOTİK BOYA MAK.ENDÜSTRİYEL TESİSLER VE MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ROBOCOATING ROBOTİK BOYA MAK.ENDÜSTRİYEL TESİSLER VE MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


BORAN PLAZA İŞ MERKEZİ 1376 SOK. 3 E

Telefon1: 0232 458 88 11

Telefon2:

Fax: 0232 458 88 12

Web: www.robocoating.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:12 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İTALYA,AZERBEYCAN,İNGİLTERE,TÜRKMENİSTAN

Genel endüstriyel imalatta boyama kalitesinin önemi tartışılmayacak kadar önemlidir.Bu sebep Uluslararası imalat sanayicilerini, boyama tesislerinde komple çözüm üretebilen profesyonel firma arayışına itmiştir.Pazardaki bu ihtiyaç, İtalyanın önde gelen boya robotu imalatçısı Epistolio Srl. ile Türkiye’nin Otomatik boyama Makinalarında 15 yılı aşkın sektör deneyimiyle Robotik Boya Makinaları ,Endüstriyel Tesisler Ve Malz. San. Tic. Ltd. Şti.’nin iş ortaklığı yapmasıyla ROBOCOATİNG markasını doğurmuştur.
Robocoating, Boyahane Tesisleri imalat ve kurulumundan,her türlü malzemeyi en rantabl biçimde boyayabilecek otomatik boyama sistemlerinden,boyahanede çalışan boyacının kullanacağı tabancaya kadar boyamanın tüm aşamaları için özel çözümler sunar.Ayrıca yüksek teknolojiyi kolay kullanılabilir programlama dilleri ile her türlü sanayide başarıyla kullanılmasını sağlar.Robocoating, tesis kurduğu firmalara periyodik Eğitimler düzenleyerek, üretim kalitesinin artması ve işletme maliyetlerinin azalması için çalışır.


Ürün ve Hizmetler

Endüstriyel boyahane tesisleri, robotlu boyama çözümleri, boya makinaları, boya kabinleri, kumlama kabinleri, shopprimer tesisler, sanayii boyaları, poliüretan, epoksi astar-son kat, solventsiz epoksiler, zemin epoksileri ve zemin uygulamaları, poliürea satış ve uygulamaları

#BOYA KABİNLERİ #ROBOTLU BOYAMA SİSTEMLERİ #SANAYİİ BOYALARI #ZEMİN EPOKSİ VE UYGULAMALARI #POLİÜREA SATIŞ VE UYGULAMALARI


Benzer Firmalar