EMOS GROUP


YEDPA TİCARET MERKEZİ H2 BLOK 1P. NO: 18 ATAŞEHİR / İSTANBUL

Telefon1: 0216 652 21 94

Telefon2: 0506 493 98 40

Fax: 0216 471 34 41

Web: www.emosgroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMOS DİJİTAL, dijital ölçme sistemleri ve makine otomasyonu teknolojileri alanında sektörün sorunları ve ihtiyaçları doğrultusunda daima daha iyi hizmet vermek ve daha üstün ürünler sunmak. Bu doğrultuda sektörün farklı ihtiyaçlarını da karşılayabilmek için, özenle seçilmiş yurtiçi ve yurtdışı doğrudan temsilciliğini yaptığımız ürünler de bulunmaktadır. Bilgi birikimimiz ile birlikte güncel teknolojik gelişmeleri takip ederek sektöre gereken desteği vermek, konumuzda söz sahibi olmak başlıca amaçlarımızdandır.

Teknik servis hizmetlerini markaya bağımsız, müşteri istek ve memnuniyetini ön planda tutarak, en kısa sürede, kaliteli, ekonomik, verimli ve planlı bir şekilde yapmaktayız.

Teknik Servis Çağrı hattımızı aradığınızda NEWALL, HEIDENHAIN, SONY, EASSON, SINO, EAE, OPTİMA, FAGOR, ACU-RITE, ELECTRONİCA, ISKRA, ATEK, ALFA, JENIX, GDS ve diğer marka ürünlerinizle ilgili tüm soru ve sorunlarınıza, konusunda uzman teknik servis personelimizden en kısa sürede yanıt alabilirsiniz.

Tamir, bakım işlemlerinde %100 orijinal yedek parçalar kullanılmaktadır. İsteğiniz üzerine arızalı ürününüzde değiştirilen parçalar tarafınıza iade edilebilir.

Teknik Servis Çağrı Hattı : 0216 652 21 94


Ürün ve Hizmetler


DİJİTAL KOORDİNAT ÖLÇME SİSTEMLERİ
EMOS DİJİTAL, dijital ölçme sistemleri ve makine otomasyonu teknolojileri alanında sektörün sorunları ve ihtiyaçları doğrultusunda daima daha iyi hizmet vermek ve daha üstün ürünler sunmak. Bu doğrultuda sektörün farklı ihtiyaçlarını da karşılayabilmek için, özenle seçilmiş yurtiçi ve yurtdışı doğrudan temsilciliğini yaptığımız ürünler de bulunmaktadır. Bilgi birikimimiz ile birlikte güncel teknolojik gelişmeleri takip ederek sektöre gereken desteği vermek, konumuzda söz sahibi olmak başlıca ama
NEWALL, HEIDENHAIN, SONY, EASSON, SINO, EAE, OPTİMA, FAGOR, ACU-RITE, ELECTRONİCA, ISKRA, ATEK, ALFA, JENIX, GDS ve diğer marka ürünlerinizle ilgili tüm soru ve sorunlarınıza, konusunda uzman teknik servis personelimizden en kısa sürede yanıt alabilirsiniz.

#dijital koordinat ölçme sistemleri,manyetik dijita #dijital koordinat okuma sistemleri,dijital sistem #manyetik cetvel,dijital cetvel #dijital gösterge,torna dijital #freze dijital, borwerk dijital


Benzer Firmalar