Anasayfa » Personel ve Öğrenci Servisi » Turizm » ANTALYA Personel ve Öğrenci Servisi » ŞAKIR TURİZM PERSONEL SERVİS HİZMETLERİ ÇAMAŞIR TEKSTİL YIKAMA FAPRİKASI

ŞAKIR TURİZM PERSONEL SERVİS HİZMETLERİ ÇAMAŞIR TEKSTİL YIKAMA FAPRİKASI


antalya bul kanal mah 30/a 31 nolu sağlık ocagı yanı

Telefon1: 0 2423326064

Telefon2: 05322068536

Fax: 02423326064

Web: www.sakirturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:servis
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:5 | Memur:1 | İşçi:35
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Şakır Turizm, 1998 yılında Burdur ilinin Tefenni ilçesinde Savaş ve Durmuş ŞAKIR tarafından Şakır Taşımacılık olarak kurulmuştur. Öğrenci taşımacılığıyla başladıkları bu yola 2000 yılında Antalya\`da Şakır Turizm adıyla devam etme kararı almıştır.

Şakır Turizm bir aile şirketi olup sağlam iradesiyle, sağlam çalışma azmiyle ve dürüstlüğüyle başlarda yaşlarının genç olması sebebiyle tereddütle bakan işverenlere kendilerini kısa bir süre zarfı içinde kanıtlamış ve ilk 5 sene 7 araçla şuan 45 araçla sektördeki yerini korumaya devam etmiştir.

Firmamız turizm taşımacılık sektöründe bir marka olmayı hedeflemiş, bu hedef doğrultusunda konforlu ve yüksek modelli araçları ve güler yüzlü personeli ile sürekli müşteri memnuniyetini sağlamayı, kaliteli hizmet çerçevesinde dakik ve kesintisiz hizmet vermeyi kendilerine amaç edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Şakır Turizm, personel taşımacılığı, özel tur ve geziler, havaalanı karşılama, transfer hizmetleri gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır.Tüm servis sürücülerimiz, Sorumluluk sahibi, Sabıka ve Sağlık Problemi bulunmayan, İş deneyimlerinin zirvesinde, Ticari Taşıt kullanma Belgeli, En az 5 yıl ehliyetli, Kılık kıyafetine özen gösteren, Güler yüzlü Kişilerdir.Ayrıca firmamız taş toplama alanında da hizmet vermektedir. Taş toplama makinemiz, işlenmiş ve işlenmemiş her türlü toprak zeminde değiştirilebilir elekleri sayesinde 3cm’den 35cm çapına kadar bütün taşları toplar. Taş toplayarak seranızın ve tarlanızın mahsulünü ve değerini arttırır. 25 – 30cm’ye varan çalışma derinliğiyle toprağınız tesviye edilmiş ve ekime hazır hale getirilmiş olur. Biçerdöver bıçağı, pulluk, kültivatör ve çizel gibi taşlı araziden etkilenen ekipmanlarınızın aşınmasını en aza indirmek, ömrünü uzatmak için taş toplatmak en iyi çözümdür. Güvenle temizletin, özenle çiftçilik yapın.

#şak #turizm #personel #servis #taş toplama


Benzer Firmalar