Anasayfa » Sondaj » Jeoloji » BURSA Sondaj » akmanlar sondaj

akmanlar sondaj


otosansit san sit büyük oto tic merkezi 104 sok no 22

Telefon1: 02243461015

Telefon2: 05336035553

Fax: 02243461014

Web: www.akmanlarsondajdalgicpompa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1962
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:afrika

Akmanlar

Firmamız 1962 yılında Türkiye’nin 17. Sondörü İsmail AKMAN tarafından kurulmuştur. 1990 yılından itibaren AKMANLAR SONDAJ ETÜD MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. olarak 2000’i aşkın resmi ve özel kuruluşun su ihtiyacını büyük bir titizlikle karşılayan firmamız bundan sonra AKMANLAR POMPA DALGIÇ MALZEMELERİ SONDAJ MAKİNELERİ YEDEK PARÇA SAN. TİC. A.Ş. adıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz. 45 yıldır her zaman son teknolojiyi kullanarak, uzman kadromuz ve engin tecrübemiz eşliğinde D.S.İ. ve İller Bankası Teknik Şartnameleri doğrultusunda, günümüzün en önemli ihtiyacı olan “SU”yu en uygun şekilde sizlere ulaştırmanın haklı gururunu yaşamaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız 1962 yılında Türkiye’nin 17. Sondörü İsmail AKMAN tarafından kurulmuştur. 1990 yılından itibaren AKMANLAR SONDAJ ETÜD MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. olarak 2000’i aşkın resmi ve özel kuruluşun su ihtiyacını büyük bir titizlikle karşılayan firmamız bundan sonra AKMANLAR POMPA DALGIÇ MALZEMELERİ SONDAJ MAKİNELERİ YEDEK PARÇA SAN. TİC. A.Ş. adıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

45 yıldır her zaman son teknolojiyi kullanarak, uzman kadromuz ve engin tecrübemiz eşliğinde D.S.İ. ve İller Bankası Teknik Şartnameleri doğrultusunda, günümüzün en önemli ihtiyacı olan “SU”yu en uygun şekilde sizlere ulaştırmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Siz değerli müşterilerimize ihtiyacı olan suyu en uygun şekilde ulaştırabilmek için her türlü son sistem gerek teknik gerekse mekanik donanım mevcuttur. Sondaj makinelerimiz ve kompresörlerimiz, her türlü formasyon ve derinlikte istenilen çapta sondaj açabilecek kapasitededir.

T.C. Başbakanlık Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi ( T.İ.K.A. ) Başkanlığı kontrolünde Etiyopya’da yürütülen “Su Kuyuları Açma Projesi”nin II. Etabında 150’den fazla su kuyusu işini üstlenerek Uluslar arası bir firma olma yolunda ilk adımımızı atmış bulunmaktayız. Su kaynakları bakımından zengin olan, ancak çoğunlukla Volkanik Sert Kayaçlar içeren jeolojik yapısı nedeniyle henüz temiz içme suyuna ulaşamamış olan ülkenin su sıkıntısını da çözmek için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürmektedir.

Sondaj çalışmalarının yanında Dalgıç Pompa Satış ve Servis Hizmetimiz de mevcuttur. T.S.E. ve ISO 9001–9002 Kalite Belgelerine sahip ÖZ SU HAS Dalgıç Pompalarının Marmara Bölge Bayiliğini ve her türlü çap ve derinlikte çalışabilecek İtalyan (COVERCO, FELSOM ve CORAS) ve Danimarka (GRUNDFOS) yapımı Dalgıç Pompaların da satış ve servisini üstlenerek kuyu sahiplerinin yeraltı suyunu en uygun koşullarda kullanmasına yardımcı olmaktayız.

#bursa sondaj #sondaj bursa # # #


Benzer Firmalar