Avek Otomotiv


TEM Otoyolu Tekstilkent Girişi Giyimkent Cd.No:2 Atışalanı

Telefon1: +90 (212) 440 25 25

Telefon2:

Fax: +90 (212) 440 25 00

Web: www.avek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Avek Otomotiv Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı olarak 24.11.2005 tarihinde faaliyete başladı. İstanbul\`un Ticari Merkezi, Otogar ve Havaalanı güzergahına kolay ulaşımı ile Tem Otoyolunun kenarında, Tekstilkent ve Giyimkent\`in girişinde; 27000 m2 kapalı alan,6000 m2 açık alanda hizmet vermeye başladı.


Avek Otomotiv Volkswagen, Volkswagen Ticari, SEAT, Audi ve DOD markaları ile otomotiv sektöründe yeni bir bakış açısıyla sosyal yaşam biçimi olarak açıldı.
Avek Otomotiv; bünyesinde bulundurduğu seçkin markaların satış, servis, orijinal parça hizmetleri ve hasar oluşması durumunda prosedür ve maliyete çözüm olabilmesi amacıyla aynı anda 15 sigorta şirketi ile multimedya ve konferans salonu, çocuk oyun salonu, kafeterya, bilardo, kuaför salonu, lostra salonu, simülatör ve müşterilere kablosuz internet ve sabit internet cafe ile ve farklı bir hizmet anlayışıyla yola çıktı. Bu farklılık hizmet sektöründe teknoloji, eğlenceyi ve kişilere kendi ofislerinin rahatlığında işlerini yürütebilme imkanını bir arada sunarak otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirdi..


Avek müşterilerinin faydalanacağı dinlenme ve çalışma salonları her marka için ayrı ayrı ve özenle hazırlandı

Aynı anda 80 araca hizmet veren mekanik atölyesi, 3 adet Wolf boya fırını, gövde düzeltme aparatları ve yine yüksek teknolojiyle donatılmış ekipmanlarıyla günlük 250 araca hizmet verecek kapasiteye sahip olan Avek Otomotiv, sizler için konusunda uzman kadrosuyla evinizin rahatlığını hissedebileceğiniz bu yaşam merkezinde hizmet vermeye hazırdır.


Ürün ve Hizmetler

Avek Otomotiv Volkswagen, Volkswagen Ticari, SEAT, Audi ve DOD markaları ile otomotiv sektöründe yeni bir bakış açısıyla sosyal yaşam biçimi olarak açıldı.

#Volkswagen #Seat #Audi #Servis #Yeni araç


Benzer Firmalar