Vizyon Teknik Servis


http://www.vizyonteknikservis.com

Telefon1: 0216 471 85 40

Telefon2: 0533 554 28 03

Fax: 0216 661 31 35

Web: www.vizyonteknikservis.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Vizyon Teknik Servis;

İstanbulun her bölgesinde 7/24 Beyaz Eşya, Klima, Kombi ve Elektronik Aletler için servis hizmeti vermektedir.



Vizyon Teknik Servis bundan 19 yıl önce sektöre çırak olarak girip, o günden bu güne gelişen teknoloji ile birlikte kendini her geçen gün yenileyerek, Ev eşyaları servis hizmetinde geliştirmiştir.



İlk kurulduğunda sadece kendi mahallesinde servis veren kuruluşumuz daha sonraları İstanbul Anadolu yakası ve sonrasında Avrupa yakasındada hizmet ağını genişletip tüm istanbulda GARANTİLİ teknik servis hizmeti sunmaktadır.



Siz müşterilerimize en uygun çözümü sunmanın yanı sıra, ilkelerini prensip edinmiş, tüm elektronik cihazlarını kendi evimizdeki cihazlarımız gibi görüp, siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için tüm olanaklarını kullanmıştır.



İlerleyen teknolojilerin tüm imkanlarını kullanan personelimiz, sizlere sunduğu hizmetin hem kalitesi hem hızlı servis ve zamanında teslim ilkeleriyle ilerlemekteyiz.



Vizyon teknik servis olarak hizmet kalitemizi aynı zamanda fiyatlarımızdada uygulayıp sizlere en uygun hizmeti en uygun fiyatlarla vermekteyiz



Saygılarımızla
Vizyon Teknik Servis


















Ürün ve Hizmetler

Kombi servisi ;

Kombi Servisi, her marka kombinizin periyodik kombi bakımı, kombi tamiri, kombi onarım ve kombi montaj hizmetlerini sunmaktadır.

Kombi Servisi olarak, tüm marka kombilerin tamir, bakım ve onarım işlerini deneyimli ve uzman kadrosu ile garantili olarak yapmaktayız. 2000 yılından bu yana siz değerli müşterilerimize servis veren firmamız haftanın 7 günü 09:00 19:00 saatleri arasında kesintisiz olarak hizmet vermektedir.Hizmetlerimiz 1 yıl garantilidir.

Beyaz Eşya Servisi ;

Vizyon Teknik; beyaz eşya servisi hizmetimizde her şeyden önce özel servis olduğumuzu belirtmek ister ve yaptığımız onarımlarda 1 yıl Garanti verdiğimizi vurgularız; Vizyon Teknik Servisin en önemli konulardan biri memnuniyettir.

Bu nedenle müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen firmamız beyaz eşya servisi acil çağrı merkezi telefon numaralarımızdan sorularınıza sürekli cevap verebilecek eğitimli personeller ile hizmetine devam etmektedir.

Klima Servisi ;

Cihazlarına özel Klima Servis hizmetleri vermekteyiz. İhtiyaç duyacağınız tüm Klima Servisi, klima bakım, klima arıza, klima montaj ve klima kart tamir işlemleri uzman teknisyenlerimiz tarafından en hızlı ve 1 yıl garantili olarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Kalitesi ve sağlamlığı ile güvenle kullandığınız Klimalarınız için artık en uygun fiyatlar ile Klima Servisi hizmetleri size bir telefon kadar yakın.

Mobil servis araçlarımız ile İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası tüm semtlere en hızlı sürede hizmet vermekteyiz.

# # # # #


Benzer Firmalar