Troja İnşaat


Bağdat Caddesi No:283 K:3/8 Dirlik Apt.

Telefon1: 02164786011

Telefon2:

Fax: 02164786012

Web: www.trojainsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2000 yılında faaliyete geçmiş olan TROJA İNŞAAT müşteri memnuniyetini, doğru detay çözümleri ve doğru zamanlama ile birleştirmeyi kendine ilke edinmiştir.
Kaba ve ince inşaat üzerine, proje ve uygulama çalışmalarına, bünyesindeki inşaat mühendisi ve mimar teknik ekip yönetiminde şantiye ağırlıklı olarak devam etmektedir.
Temel ilkemiz, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak, koşulsuz müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamak, taahhütlerimizi zamanında ve en iyi kalite anlayışıyla eksiksiz teslim etmektir.
Troja İnşaat, tüm bu çalışmalarını ofis ve şantiye çalışanlarıyla birlikte etkin bir şekilde yürütmektedir. Troja İnşaat, dinamik ve atılgan yapısı ile kısa zamanda birçok değerli projeyi, müşteri memnuniyeti ile tamamlamıştır.
Troja İnşaat çok kısa bir zaman diliminde tasarımını yapıp inşa ettiği projeler ile bir kez daha bu alanda da tecrübelerini sunmuştur ve isim sahibi olmuştur.


Ürün ve Hizmetler


Kat Karşılığı İnşaat
KAT KARŞILIĞI İNŞAAT Kat karşılığı inşaat yapımı şirketimizin ana faaliyet alanları içerisinde yer almaktadır. Boş arsalar üzerinde kat karşılığı inşaatlar yaptığımız gibi üzerinde bina olan, mülk sahiplerinin kullanımında olan binaları da yıkarak kat karşılığı olarak yapmaktayız. Kat karşılığı inşaat işleri bir sözleşmeye bağlanan işler olup müteahhit şirketin sözleşme şartlarını yerine tam anlamıyla yerine getirmesi gerekir. Kaliteden ödün vermemek kaydıyla en kısa sürede teslimi gerçekle
Yaptığı işler genel tanım olarak şöyledir:
1. Çeşitli ilçe ve semtlerde arsalar satın almak suretiyle anahtar teslim inşaat yapmak ve daire satışlarını gerçekleştirmek, kat karşılığı inşaat yapmaktadır.
2. Özellikle Kadıköy ilçesi sınırları içinde, kat karşılığı inşaat yapmaktadır.
3. Okul, fabrika, mağaza ve ofis inşaatlarını tüm alt yapı ve üst yapı imalatlarıyla beraber anahtar teslim olarak yapmaktadır.

#Kat karşılığı #kadıköy inşaat #taahhüt inşaat # #


Benzer Firmalar