Anasayfa » Kumlama » Boya Sanayii » ANKARA Kumlama » KUM-SA KUMLAMA MAKİNALARI

KUM-SA KUMLAMA MAKİNALARI


İvedik OSB 1418 Sokak No:22 OSTİM

Telefon1: 0312 385 55 88

Telefon2:

Fax: 0312 395 06 92

Web: www.kum-sa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

25 yıllık uzmanlaşmış teknik ekip, AR-GE grubu ve satış birimi KUM-SA çatısı altında yepyeni ve alanında çok farklı bir oluşuma imza atmıştır.

Yıllarca farklı firmalarda çalışarak deneyim kazanan ekip elemanlarımız, bu birikimlerini siz değerli müşterilerimizle KUM-SA ayrıcalığıyla paylaşmaya başlamıştır.

Makinalarımız yüksek verim, düşük işletme maliyetiyle tasarlanmaktadır. Çizimlerimiz alanında deneyimli mühendislerimiz tarafından bilgisayar ortamında yapılmaktadır. Üretimle ilgili proses çalışmaları gerçekleştirildikten sonra makinalarımızın imalat aşamasına geçilmektedir.

Sektöründe her zaman, kalite ve müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya çalışan öncü bir firmayız. Firmamız sorunları çözmeyi sorumluluk bilen profesyonel kadrosu ve hızlı, kaliteli servis anlayışıyla her zaman yanınızda olacaktır.


Ürün ve Hizmetler


VAKUMLU KABİN KUMLAMA
KUMSA vakumlu kumlama makinaları, üç boyutlu olarak bilgisayar ortamında tasarlanmış, özel isteklere cevap verebilecek şekilde dizayn edilmiş kullanımı basit makinalardır. Opsiyonel olarak döner tabla sistemi entegre edilebilir. Geniş görüş alanına sahip gözetleme penceresi, aşındırıcı ve tozdan etkilenmeyecek özellikte tasarlanmış aydınlatma, kumlamaya dayanıklı eldivenleri ve kabin içi aşınmaya dayanıklı kauçuk lastiklerle döşenmiştir. Makinalarımız da kapı açıldığında sistemi otom
SEYYAR HAVALI KUMLAMA MAKİNESİ
KUMSA basınçlı kumlama makinaları ; kazan, basınçlı hava filtresi, kumlama vanası, solunum filtresi, kumlama ve hava hortumu, kompresör hortumu, maske, nozul ve nozul aparatı ile komple sunulan bir tasarımdır. Otomatik ve manuel çalışabilen çeşitleri mevcuttur. Kabine girmeyen büyük parçaların kumlanmasında, şantiyelerde ki çelik yapıların kumlamasında ideal çözümler sunar. En önemli özelliği tüm aşındırıcı granülleri kullanabilmesidir.
MERMER KUMLAMA MAKİNESİ
KUMSA mermer kumlama makinaları, sektörün en çok tercih edilen makinalarıdır. Mermer sektörünü iyi tanıyan firmamız, siz değerli firmalardan gelen istekleri uzun süren çalışmalardan ve bilgisayar ortamında uygulamalardan sonra hayata geçirmiş ve üretim hattınıza en uygun makinayı üretmeye gayret göstermiştir. İstenilen ölçüde imalatı yapılabilmektedir. Özel filtre sistemi ve dizaynı ile tozsuz ve sorunsuz çalışmayı garanti eden firmamız kullandığı özel dökümlerle gider maliyetlerinizi en
Kumlama Makinesinin her türünü imal eden firmamız İvedik Organize Sanayide faaliyet göstermektedir.

İmalatını yaptığımız makine türleri :

Askılı Kumlama Makinesi
Mermer Kumlama Makinesi
Sac-Profil Kumlama Makinesi
Tamburlu Kumlama Makinesi
Döner Tablalı Kumlama Makinesi
Hassas Metal Kumlama Makinesi
Seyyar Basınçlı Kumlama Makinesi
Vakumlu Kabin Kumlama Makinesi
Kumlama Odası

#kumlama kazanı #kumlama makinası #mermer kumlama #askılı kumlama #seyyar kumlama


Benzer Firmalar