Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » KONYA Sigorta şirketleri » Sözer Sigorta Aracılık Hizmetleri ltd.Şti.

Sözer Sigorta Aracılık Hizmetleri ltd.Şti.


Kule Cad.Feritpaşa Mah.Göcek Sk. 3-E

Telefon1: 3322359505

Telefon2: 5493353000

Fax: 3322359502

Web: sozersigorta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Sözerler Sigorta ve Aracılık Hizmetleri, sigorta sektöründeki 10 yıllık tecrübesi olan Yusuf Sözer tarafından 05.05.05 tarihinde kuruldu. 2002 yılında profesyonel sigortacılık yaşamına başlayan Yusuf Sözer 3 yıl başarıyla yürüttüğü Bireysel Portföy Yöneticiliği sürecini başarıyla tamamlayıp sektörde edinmiş olduğu bilgi ve birikimiyle ve sigortalıların ihtiyaçlarına daha geniş bir yelpazede çözüm üretmek amacıyla 2005 yılından bu yana sektörde sigorta acentesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Sektörde acente, ve sigorta şirketi bakış açısıyla yetişmiş ve uzmanlaşmış bir kadro ile sigortalılarına hizmet veren Sözerler Sigorta, 10 yıllık sigortacılık deneyiminde müşteri ilişkilerini güven esasına dayanarak geliştirmiş ve bu anlayışla sektörde saygın bir yere sahip olmuştur.
Çalışma ilkelerinden ödün vermeden, en iyi ve en kaliteli hizmet veren acente şirketi olmak vizyonu ile hedeflerini belirlemiştir vee bu hedeflere ulaşmak için de mevcut kadrosunun kişisel gelişimlerini ve eğitimlerini önemseyen bir anlayışa hakimdir.

Sözerler Sigorta ve Aracılık Hizmetleri teknik ve bilgi işlem donanımını en iyi şekilde tesis etmiş bir altyapıya sahiptir. Sigortalılarının ihtiyaçlarını belirlemek ve risk danışmanlığı yapmak amacıyla poliçe öncesi ve sonrasında sektörde yarattığı farklı hizmet kalitesini sigortalılarına sağlamaktadır.
Tüm bunları gerçekleştirecek dinamik ve deneyimli müşteri temsilciliği sistemi ve uzman teknik ekibi ve danışmanları sayesinde sigortalılarının ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamaktadır. Gerek bireysel gerekse kurumsal çalışmalar yürüten Sözerler Sigorta bünyesindeki teknik/operasyon, hasar, sağlık teknik birim personeli konularında uzmandırlar ve müşteri portföyü, portföyün özelliklerine hakim personelimiz tarafından yönetilmektedir. Portföy yönetiminin yanı sıra risk danışmanlığı da yapılmaktadır.

Sözerler Sigorta, sektörel gelişimleri ve kurumsal girişimleri araştırma ve inceleme yöntemiyle değerlendirerek gelişen koşullara karşı esneklik sağlamakta ve sigortacılık konusundaki deneyimlerini bu gelişmeler ve değişimler üzerinde projeler oluşturarak çalışmalarını sürdürmektedir. Kurulduğu günden bugüne kadar sektördeki etkinliği ve sigortalılarına vermiş olduğu hizmet kalitesi hakkında edindiği olumlu eleştiriler sayesinde geleceğe daha da güvenle bakmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Bireysel ve Kurumsal Sigortalar
Bireysel ve Kurumsal sigortalar...
Bireysel ve Kurumsal Sigortacılık Hizmetleri

#Konya Sigorta #Sigorta Acentesi #Konya kasko #Konya Trafik #Konya Acente


Benzer Firmalar