erfa koltuk


BEŞEVLER MH. BEŞEVLER CAD. NO 79

Telefon1: 02244534078

Telefon2: 05327399975

Fax: 02244534078

Web: www.erfakoltuk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Koltuk kaplama Bursa ve koltuk döşeme Bursa ilinde faliyet gösteren ERFA DİZAYN, ERFA KOLTUK, ERFA DEKORASYON ve ERFA MOBİLYA Firmamız 35 yıllık tecrübesi ile Modern ve Klasik Mobilya dünyasında Koltuk model, yüz değişimi, tamir ve tasarımları ile marka olmuştur


Ürün ve Hizmetler


koltuk
Her çeşit modern, klasik, dobi klasik, Bahçe Mobilya, koltuk yüz değişimi, model değişimi ve cila bakımları. Ev, işyeri, fabrika, ofis, otel, okul, yuva, hastane, kafe, kafetarya, yat ve tekne vb. mekanların oturma grupları ve mobilya yenilenme işleri. İstenilen ölçüde ve istenilen modelde kanepe, koltuk takımı, berjer, köşe takımı, josefin, puf imalatı, sandalye, birinci sınıf sünger ve malzemeler kullanılarak uzman ustalar tarafından yapılmaktadır. İstenilen ölçü ve ebatlarda Yatak
Koltuk kaplama Bursa ve koltuk döşeme Bursa ilinde faliyet gösteren ERFA DİZAYN, ERFA KOLTUK, ERFA DEKORASYON ve ERFA MOBİLYA Firmamız 35 yıllık tecrübesi ile Modern ve Klasik Mobilya dünyasında Koltuk model, yüz değişimi, tamir ve tasarımları ile marka olmuştur.

Tasarımlarımızda estetiği konforla birleştirerek müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Geniş ürün yelpazesi ve kusursuz hizmet anlayışından ödün vermeyen firmamız, fiyat ve modelleri ile siz değerli müşterilerimizin evlerinde mevcut koltuklarının model ve yüz değişimini bilgisayar ortamında sizlerin beğenisine sunarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.


Özel Üretim Mobilya Koltuk İmalatı

Her çeşit modern, klasik, dobi klasik, Bahçe Mobilya, koltuk yüz değişimi, model değişimi ve cila bakımları.

Ev, işyeri, fabrika, ofis, otel, okul, yuva, hastane, kafe, kafetarya, yat ve tekne vb. mekanların oturma grupları ve mobilya yenilenme işleri.


İstenilen ölçüde ve istenilen modelde kanepe, koltuk takımı, berjer, köşe takımı, josefin, puf imalatı, sandalye, birinci sınıf sünger ve malzemeler kullanılarak uzman ustalar tarafından yapılmaktadır.

İstenilen ölçü ve ebatlarda Yatak Başuçları Deri, Kumaş, Kadife, Tafta, ipek kadife modelleri mevcuttur.

Kredi kartına taksit uygulamamız vardır.

Koltuk kaplama Bursa ERFA KOLTUK kalitesi ile sizlere sunulur.

Koltuk döşeme Bursa ERFA Mobilya kalitesi ve hizmeti ile sizlere sunulur.

#koltuk döşeme #koltuk kaplama #koltuk tamiri #koltuk kılıfı #koltuk yüzdegişimi


Benzer Firmalar