Evden Eve Nakliyat Talepleri


Merkez Bankası Karşısı.Denizli Çarşısı. No:57

Telefon1: 02582656252

Telefon2:

Fax: 02582656252

Web: www.enakliyat.gen.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evden Eve Nakliyat Talepleri Platformu, Nakliyat Talebinizi oluşturun, en uygun teklif veren firmaya evinizi taşıtın!
“Acaba hangi nakliye firması daha iyi?” “Taşınma günü herhangi bir sorun çıkar mı?” “Eşyalarım zarar görür mü?” Evden eve nakliyat yaparken mutlaka sizde bu duyguları yaşamışsınızdır. Artık rahat olun.Evden eve nakliyat platformu, kafanızdaki tüm soru ve sorunları gidermek için var.
Platformun Amacı;
Evden eve taşınmak isteyen kişiler ile bu hizmeti gerçekleştirmeye talip, evden eve nakliyat firmalarını bir platformda buluşturarak, uygun fiyat ve iyi hizmet ilkeleri çerçevesinde, her iki tarafın haklarını gözeterek taşınma hizmetinin daha güvenli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamaktır.
Nakliyat fiyatı Alın;
Taşıma ihalesi formunu doldurdunuz mu, işlem tamamdır. Artık Evden eve nakliyat platformu sizin için çalışmaya başlar. Taşınma detaylarına göre size teklif verebilecek firmaları bilgilendirir. Birkaç dakikada size evden eve nakliyat firmalarından fiyat teklifleri gelmeye başlar. Teklif veren firmaları, reytinglerini, müşteri yorumlarını ve fiyatlarını göz önünde bulundurarak birini onaylamanız ile firma sizinle iletişime geçer ve taşınmayı gerçekleştirirsiniz. Taşınma bittikten sonra Evden eve nakliyat platform’dan aldığınız hizmeti oylar ve yorumunuzu yazarsınız. Böylece risk almadan taşınırsınız.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar