Anasayfa » Reklam Tanıtım » İSTANBUL Reklam Tanıtım » Nart Reklam gazete Matbaa ltd.şti.

Nart Reklam gazete Matbaa ltd.şti.


sütçü imam cad. no:104 d:11 çarşı

Telefon1: 0216.328 76 79

Telefon2: 0216.335 86 16

Fax: 0216.344 32 96

Web: www.nartreklam.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Ajansımız; Seri İlan, Reklamcılık, Matbaacılık ve Tanıtım sektörü adına en iyiyi vermek amacıyla 1995 yılında kurulmuştur. Sergilemiş olduğumuz performans ve başarı ile seri ilan ve ticari ilan dallarında Türkiye’nin en büyük Medya kuruluşları tarafından Üstün Başarı Ödüllerine layık görülmüştür.

Kaliteyi zamanla yarıştırmak, ilanlarınızı sorumluluk bilinci ve güler yüzle hazırlamak, teknolojinin son imkanlarını kullanarak, hizmetin en kalitelisini sunmak başlıca görevimiz, Müşteri memnuniyeti vazgeçilmez ilkemizdir. Konusunda uzman, deneyimli kadromuzla siz değerli müşterilerimize tüm seri - ticari ilan ve tanıtıcı reklamlarınızda hizmet vermekten onur duyacağız.


Ürün ve Hizmetler

gazete seri ilan, sarı sayfa, hürriyet i.k, i.k, sabah, posta, zaman, vakit, yeni şafak, gazete, seri ilan, seri, çerkez, kafkasyalı, nart, adige, matbaa, promasyon, a4, a5, vedat arslan, ersin arslan, ümraniye, istanbul, ajans, seri ilan, televizyon, radyo, basın, reklam, film, sütçü imam, vefat, başsağlığı, eleman, emlak, arsa, vasıta, ev, daire, lüx, devremülk, inşaat, proje

#seri ilan #gazete reklam #gazete seri ilan #posta #zaman


Benzer Firmalar