Yaşar Grup


3.Sanayi Sitesi 296.Sokak No:2 Yaşar Plaza Bornova / İZMİR

Telefon1: + 90 232 461 1 800

Telefon2:

Fax: + 90 232 486 55 10

Web: www.yasargrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaşar Grup’un temelleri 1998 yılında Yaşar Zeytin tarafından 150 m²\` lik kapalı alanda otomotiv sanayinde sadece mekanik servis hizmeti vermek üzere küçük bir işletme olarak kurulan Yaşar Motorlu Araçlar Ltd. Şti. ile atılmıştır. Zaman içerisinde araç satış, boya, karoseri ve yedek parça hizmetlerini de bünyesine katan işletme Yaşar Motorlu Araçlar Ltd. Şirketine dönüşerek, 2004 yılında Renault Mais’den Satış ve Servis Yetkisi almış ve faaliyetlerine 3.500 m²’lik alanda entegre bir yapıda sürdürmeye başlamış, 2004 yılından itibaren de Hatice Zeytin Sigortacılık şirketi ile sigortacılık sektörüne adım atılmıştır.
Gelişim ve değişimin sürekliliğine olan inançla;
2007 yılı sonlarına doğru başlatılan kurumsal yapılanma çalışmaları ile yerel liderlikten, bölgesel liderliğe geçiş stratejisi oluşturulmuş, bu stratejinin bir sonucu olarak bir yandan otomotiv ve sigortacılık faaliyetlerindeki mevcut yapı geliştirilirken diğer yandan yeni faaliyet alanları olarak Turizm, İnşaat, Operasyonel Leasing ve Filo Yönetim Hizmetleri sektörlerine de girilerek marka grup değerileri oluşturan önemli adımlar atılmıştır.
2008 yılı sonu itibarı ile bir önceki yıla oranla;
Otomotiv faaliyetlerinde genel olarak % 30 oranında bir büyüme gerçekleştirilirken yeni araç satış hedefi % 105 oranında, kalite ve insan kaynağına yaptığı önemli yatırımlarla satışta % 93, satış sonrasında % 87 oranla bölge ve ülke ortalamalarının üzerinde Genel Müşteri Memnuniyeti sağlamıştır.
Operasyonel Leasing\`in Uzun Dönemli Araç Kiralama segmentinde başlatılan operasyonlarda elde edilen sonuçlar şirketi kısa sürede bu segmenttede başarılı bir konumlanmaya ulaştırmış, şirketin sahip olduğu filo İzmir dışında İstanbul, Ankara, Antalya, Konya illerine yaygınlaşmıştır.
Sigortacılık faaliyetlerinde acentelik sayısı geliştirilerek, ülkemizin önde gelen 4 büyük sigorta şirketinin sigorta aracılık hizmetleri yürütülmeye başlanmış ve sigorta primi üretiminde 7 büyüme gerçekleştirilmiştir.
2009 yılında kuruluşunun 10.yılını kutlamakta olan Yaşar Grup, müşterileri, çalışanları ve işbirliği ortaklarından aldığı güçle ülkesine değer yaratan hizmetleri nice on yıllarda başarı ile üretmeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


#izmir oto, izmir servis #izmir araba, renault yedek parça #renault servis, izmir renault #dacia yedek parça, izmir dacia #dacia servis, izmir renault servis


Benzer Firmalar