Anasayfa » Bosch servisi » BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » İSTANBUL Bosch servisi » Fullservis Klima Kombi Servis Hizmetleri

Fullservis Klima Kombi Servis Hizmetleri


giyimkent sit D7 blok B63-8 Esenler

Telefon1: 0212654 48 47

Telefon2: 02126541528

Fax: 02126544338

Web: servisbosch.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılında kurulan firmamız bosch - siemens - profilo marka tüm ürünlerin servis hizmetini vermektedir.uzman ve profesyonel kadrosuyla sizlere en kısa zamanda arıza çözümü ve servis imkanı vermekteyiz.Yapılan her işlem 1 sene garantimiz altındadr.İstanbulun tamamına 7/24 aynı gün servis veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler


akıllı klima kumandası
her marka klima ya uyan akıllı servis kumandası kt-n828 sadece fullservis klima servisinde. Ortam sıcaklığını bile gösterbilen cok hassas ve kaliteli aynı zamanda sağlam olan kumandalarımız.klimalarda olan tüm fonksiyonları desteklemektedir Özellikle bosch , siemens , mitsubishi, arçelik, bko, lgbeko, vestel, daikın marka klima kumandaları bizde mevcuttur. akıllı kumandalarımız bu markalara ve daha fazlasına sorunsuz uymaktadır.
bosch servisi, bosch klima servisi, bosch kombi servisi, bosch beyazeşya servisi, siemens servisi, profilo servisi, aeg servisi, bosch ankastre servisi, bosch çamaşır makinesi servisi, esenler bosch servisi, istanbul bosch servisi, etiler bosch servisi, şişli, beşiktaş, taksim, levent, kadıköy, cihangir, florya, bakırköy, bahçelievler, bağcılar, güngören, merter, sarıyer, beylikdüzü, başakşehir, ümraniye, üsküdar, bosch servisi, bosch çağrı merkezi, siemens servisleri, kombi servisi, klima servisi , avcılar, esenyurt, bahçeşehir, beyoğlu, aksaray, fatih, bebek, ulus, istinye, yeniköy, tarabya, bosch siemens profilo servisleri

#bosch servisi #siemens servisi #kombi servisi #klima servisi #profilo servisleri


Benzer Firmalar