Anasayfa » » » 2DDN Bilişim Ltd.Şti

2DDN Bilişim Ltd.Şti


Eğitim Mahallesi Kasap İsmail Sok. Aydın İş Merk. No:6 D:4-5

Telefon1: 0216 3450071

Telefon2:

Fax: 0216 3450071

Web: www.iikidodun.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğum günü hediyeleri, doğum günü pastaları, doğum günü partileri, doğum günü organizasoynları gibi ürün ve hizmetlerin satışını yapan online alışveriş sitesi.


Ürün ve Hizmetler


Palyaço & Eğlenceli Oyunlar
Paket İçeriği : 1 palyaço, Sosis balon, Yüz boyama, Eğlenceli oyunlar. Organizasyon Firması Hakkında : Parti başlamadan 30 - 45 dakika önce gelerek verilen yerde ön hazırlığını yapmakta ve partiye başlamaktadır.
Carla Mara Dekoratif Masaüstü Saati - Mekanizma Tasarımlı
Birbirine bağlı dişliler şeklinde tasarlanmış mekanizmayı andıran bu sıradışı saat ilgi çekici bir hediye olabilir. Kendisini diğer saatlerden ayıran tarzının dışında iki farklı göstergesi bulunan (akrep ve yelkovanı simgeler) bu saat evinize ve ofisinize şık bir hava katacaktır.
Ekonomik Yılbaşı Sepeti
Ekonomik Yılbaşı Sepeti Sevdiklerinizle Nice Mutlu Seneler... GÖRGÜLÜ Kalitesiyle hazırlanmış bol içerikli ve kaliteli ürünler bulunan yılbaşı sepetini alarak sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz. 5 gün önceden sipariş verilmesi gerekmektedir. İçindekiler: 1- Madlen Çikolata 500 Gr. 2- Mum 2 adet 3- Tobleron 1 adet 4- 1 Lt. Konsantre Meyve Suyu 2 adet 5- Yılbaşı Kurabiyesi 2 adet 6- Macaron 12 adet
Venedik Puzzle - 3000 Parça
Venedik Puzzle - 3000 Parça Ravensburger Puzzle´ları uzun geçen bir günden sonra rahatlamak veya ailenizle birlikte iyi vakit geçirmek için birebirdir. Her bir puzzle parçası tektir, kalitelidir ve mükemmel bir şekilde yerine oturur. Kutu Ölçüsü:43x30x6 cm Puzzle Boyutu:121x80 cm Parça Sayısı:3000
Ailemizin, arkadaşlarımızın, sevdiğimiz insanların yüzlerini güldürmek bizler için paha biçilemez mutluluklardır. Onları mutlu etmek için bazen güzel bir söz bazen ise güzel bir hediye yeterli olabilir. Umutlarla, hayallerle dolu yeni yıl gelmek üzere ve bu yeni yılda sevdiklerimizi hiç olmazsa doğum günlerinde hatırlamalı ve onları mutlu etmeliyiz. “En güzel doğum günü hediyesini nasıl seçerim?” diye mi düşünüyorsunuz? Artık düşünmenize gerek yok. Sitemizde hediyelik eşya olarak her çeşit ürünü bulabilirsiniz. Çocuklardan büyüklere kadar herkesi düşündük. “Hediye Nasıl Seçilir?” isimli bölümümüzde de sizlere ufak tüyolar verdik. Doğum günü için hediye, pasta, çiçek, parti, organizasyon ve daha yüzlerce çeşit ürün ve hizmetimize kaliteden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken www.iikidodun.com.tr adresini ziyaret etmek. Yeni yılda Noel Baba hediyelerinizi kapınıza kadar getirsin. Sizlerde sevdiklerinizi mutlu etmenin o güzel huzurunu yaşayın.
Facebook adresimiz: https://www.facebook.com/pages/iikidoduncomtr/152569831529170
Twitter adresimiz: https://twitter.com/iikidoduncomtr

#doğum günü #doğum günü hediyeleri #doğum günü partileri #doğum hünü organizasyonları #iyiki doğdun


Benzer Firmalar