Ezel Stand System


Terazidere Mah.Hakan Sokak No:46

Telefon1: +902125204427

Telefon2: +902125675855

Fax: +902125199676

Web: www.ezelstandsystem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tanıtım, teşhir ekipmanları olarak, başta tekstil sektörü olmak üzere birçok sektöre ergonomik ve ekonomik çözümler sunmayı amaç edinen firmamız 1999 yılında Bayrampaşada i başladığı ticari faaliyetlerini dünyanın pek çok ülkesine yayarak devam etmektedir.
Kendi AR - GE departmanımız ve kendi özgün tasarımlarımızı EZEL STAND SİSTEM markası altında yürütmekteyiz. Geniş ürün yelpazemizi; başta kendi üretimimiz olmak üzere sürekli güncellemekte ve yenilemekteyiz.

Kalite, satış, destek politikamız; müşteri memnuniyeti kuralından sapmadan devamlılık arz etmektedir. Ürünlerinizi, ürünlerimizle teşhire çıkarmanız bizi daima heyecanlandırmış ve yeni projelerimiz için motive etmiştir.
Tamamen genç ve dinamik bir ekipten oluşan kadrolarımızla sizlere gerçek kurumsal çözümler sunarak, hedef ve stratejilerinize erken ulaşabilmeniz en az sizin kadar bizim içinde önem arz etmektedir.
Referanslarımız ve çözümlerimizle kalitemizi ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. Profesyonel ve ekonomik çözümlerimizle ürünlerinizin teşhirinde yeni bir soluk, yeni bir tasarımla müşterilerinize ulaşmak istiyorsanız, lütfen bize ulaşınız.
Size bir telefon, bir elektronik posta kadar yakınız. Başarılarınızı, başarımızla gerçekleştirdiğinizi görmek istiyoruz.

EZEL STAND SYSTEM


Ürün ve Hizmetler


İndirim tel sepet
Mağazalarda kullanılan indirim tel sepet stantıdır. Bu stand içerisinde t-shirt çorap, iç çamaşırı, terlik, ayakkabı, çanta,cüzdan, vs gibi ürünler konulmaktadır.Krom kaplamalı (kromajlı ) ve boyalı olarak da yapılabilmektedir. Sabit pingolu veya tekerlekli olarak yapılmaktadır. Demonte bir standır.
mağazadekorasyonu, raf sistemleri, mağaza ekipmanları, tasarım, mağaza tasarım, ürün tasarımı, ürün geliştirme, ...

#Raf Sistemleri,mağaza donanımları,vitrin mankenler #market sepetleri,market el sepetleri,indirim sepet #çocuk makenleri,boy mankenleri,mağaza orta standla #prowa vitrin mankenleri #


Benzer Firmalar