Anasayfa » BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » İSTANBUL BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » Tekser klima kombi beyazeşya servisi

Tekser klima kombi beyazeşya servisi


Kayışdağı mah. hülya sokak no:39/A

Telefon1: 216 415 15 10

Telefon2: 216 577 12 10

Fax: 216 313 40 05

Web: www.tekserklima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tek Ser

Yıllardır İstanbul ilinin Anadolu Yakası genelinde beyaz eşya,klima,kombi servis hizmeti veren firmamız profesyonel kadrosuyla sizlere kaliteli ve garantili bir hizmet sunuyor. Evinizde ki tüm arızalı beyaz eşyalar için firmamızı arayarak garantili servis hizmeti alabilirsiniz.



Neden Tek Ser ?

Yıllardır bu alanda hizmet veren bir firma olarak beyaz eşya cihazlarının tamirine dair tüm ekipman ve yedek parça imkanına sahibiz. Eski yeni tüm cihazlar için sahip olduğumuz yedek parça olanaklarıyla cihazlarınızı en kısa sürede garantili bir şekilde tamir ediyoruz.

Bünyemizde ki tüm teknisyenler işinin ehli kişiler olup arızalı cihazlarınızı yerinde tamir etmektedir. Bu sayede daha ekonomik ve daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Beyaz eşya servisi, Beyaz Eşya servisi, Kombi servisi, Klima Servisi, Arçelik servisi, Bosch servisi, Daikin servisi, kadıköy beyaz eşya servisi, mitsubishi klima yetkili servisi, teknik servis, beko teknik servis, franke servisi, ariston indesit servisi, vestel regal servisi, servis, servisi.

#Teknik Servis #Yetkili Servis #Arçelik Servis #Beko Servis #Bosch Servis


Benzer Firmalar