1TC-Merv


Yukarı dudullu mah. acısu cad.

Telefon1: 90 216 540 08 18

Telefon2:

Fax: 90 216 540 08 18

Web: 1tc-hizmet.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya

“1TÇ” yazılım ürünleri bazında, bilgi işlem otomasyon hizmetlerini vermektedir. 2012 yılında kurulmuş olup, “1TÇ” şirketinin İstanbul’da resmi Franchise bayisidir.

Uzmanlarımız işletmenizin tüm bilgi işlem otomasyon ihtiyaçlarını karşılamakta profesyonel destek verirler. Ayrıca şirketimizde, “1TÇ” sertifikaları olan ve bilgi havuzunu her zaman genişleten deneyimli uzmanlar çalışmaktadır..

Genel faaliyetimiz İstanbul’daki işletmelerin yönetim, muhasebe programları, ön muhasebe programı geliştirerek, muhasebe ve hesap tutma işlemlerinin otomasyonu ile ilgili gerekli olan tüm hizmetleri sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler


1TÇ:TİCARİ KOBİ YÖNETİMİ
"1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi" uygulaması yani ticari programlar, Küçük ve orta boy işletmeler (KOBİ), Malzeme ve hizmet toptan/perakende satışı yapan tüccarlar, Basit üretim yapanlar, Müşteri ilişkilerini takip etmek isteyen işletmeciler, Diğer ofis programlarını tablolar ve raporlar yığını olarak kullananlar, Ofis içi yönetim giderleri ve masraflarını hala kağıt kalem ile tutanlar, Paket programın verdikleri dışında kendi istediği raporu almak isteyen işverenler, Ev ekonomisi yapan ve aylık bütçel
1C:ENTERPRİSE 8. TİCARET YÖNETİMİ (BDT ŞUBESİ)
\

# # # # #


Benzer Firmalar