Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Gümrük işleri » GH ROBİNSON GÜMRÜK MÜŞ.VE LOJ.LTD.ŞTİ

GH ROBİNSON GÜMRÜK MÜŞ.VE LOJ.LTD.ŞTİ


Eski Londra asfaltı koca sinan iş merkezi kat.6

Telefon1: 02126525050

Telefon2:

Fax: 02126525068

Web: www.ghrobinson.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:96 (Yönetici:12 | Memur:78 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:30 ülkede şube

GH Robinson Gümrük Müşavirliği asırlık tecrübesiyle sektöründe lider firmalardan olup, başta İstanbul olmak üzere Dünya\`nın 30 Ülkesinde; Denizyolu, Karayolu, Havayolu ve Lojistik desteğiyle; İthalat, İhracat ve Aktarma Gümrüklemesi hizmetleri veren gümrükleme şirketidir.

GH Robinson Gümrük Müşavirliği müşterilerinin gümrükleme işlemlerini; gümrükleme ile ilgili kanun, kararname, yönetmelik ve tebliğ gibi hukuki mevzuata hakim, gümrükleme konusunda görsel ve yazılı basındaki haber ve gelişmeleri özenle takip eden Gümrük Müşaviri ve Müşavir Yardımcıları tarafından sonuçlandırılmaktadır.

GH Robinson Gümrük Müşavirliği teknolojiyi yakından takip etmekte ve gümrükleme işlemlerinde, Dijital Arşiv ve İnteraktif Gümrükleme Sistemini kullanmaktadır.

\


Ürün ve Hizmetler


Gümrük Müşavirliği Hizmetleri ve lojistik
GH Robinson Gümrük Müşavirliği asırlık tecrübesiyle sektöründe lider firmalardan olup, başta İstanbul olmak üzere Dünya`nın 30 Ülkesinde; Denizyolu, Karayolu, Havayolu ve Lojistik desteğiyle; İthalat, İhracat ve Aktarma Gümrüklemesi hizmetleri veren gümrükleme şirketidir. GH Robinson Gümrük Müşavirliği müşterilerinin gümrükleme işlemlerini; gümrükleme ile ilgili kanun, kararname, yönetmelik ve tebliğ gibi hukuki mevzuata hakim, gümrükleme konusunda görsel ve yazılı basındaki haber ve gelişme
GH Robinson Gümrük Müşavirliği teknolojiyi yakından takip etmekte ve gümrükleme işlemlerinde, Dijital Arşiv ve İnteraktif Gümrükleme Sistemini kullanmaktadır.

#Gümrük Müşavirliği #Gümrükleme #Gümrük #Dış Ticaret #İthalat


Benzer Firmalar