Fast Easy Rent A Car


Cumhuriyet Bulvarı Cumhuriyet İş Hanı Kat:7 No: 709 Konak/ İzmir

Telefon1: 0232 220 22 11

Telefon2: 0555 363 10 40

Fax: 0232 220 22 11

Web: www.fasteasyrentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fast Easy Rent A Car, İzmir araç kiralama sektörüne giriş yaptığı 2011 yılından bu yana kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmeti vermeye, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla kaliteden ödün vermeden büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Zengin araç filosuyla ve modern hizmet anlayışıyla İzmir\`de rent a car hizmetinin aranılan isimlerinin başında gelmektedir.
Firmamız araç kiralama hizmetinin yanı sıra, şoförlü araç kiralama hizmeti, havaalanından transfer hizmeti gibi çeşitli hizmetler vermeye de devam etmektedir. Her türlü donanım ve araç ekipmanları ile hizmet kalitesini artırmaya çalışan Fast Easy Rent A Car, sektöre kişisel hizmet kalitesini taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Fast Easy Rent A Car Renault Symbol
Modern görünümü, sağlamlığı ve konforu ile kendinizi özel hissetmenizi sağlayan Renault Symbol, sizlere son model donanımıyla harika bir sürüş keyfi sunuyor..
Fast Easy Rent A Car, İzmir\`de araç kiralama firmalarının başında gelmektedir. Fast Easy Rent A Car, rent a car hizmetinin yanı sıra İzmir Havaalanı\`ndan farklı semtlere transfer hizmetlerini de gerçekleştirmektedir. İzmir\`de araç kiralama, şoförlü araç kiralama ve transfer hizmetlerini güvenle temin edebileceğiniz adres Fast Easy Rent A Car..

#izmir araç kiralama, izmir rent a car #izmirde araç kiralama, rent a car izmir #rental car izmir, rental house izmir #rent a car, izmirde oto kiralama #izmir araç kiralama firmaları


Benzer Firmalar