Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Sigorta şirketleri » ZEREN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

ZEREN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.


BATI MAH.IHLAMUR SK. NO:4/11

Telefon1: (0216) 390 60 61

Telefon2: (0554) 315 80 81

Fax: (0216) 390 60 61

Web: www.zerensigorta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ZEREN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

Zeren sigorta aracılık hizmetleri ltd şti, faaliyetlerini pendik’te kurumsal olarak sürdüren, tüm sigorta konularında profesyonel bir hizmet veren tam yetkili acentedir.



Ürün ve Hizmetler


trafik,kasko,konut,dask sigortaları
Zeren sig­orta aracılık hizmet­leri ltd şti, faaliyet­lerini pendik’te 2013 yılın­dan bu yana kurum­sal olarak sürdüren, TRAFİK SİGORTASI,KASKO,DASK,YAT TEKNE SİGORTASI,KONUT SİGORTASI,İŞYERİ SİGORTASI VB. konu­larında pro­fesy­onel bir hizmet veren tam yetk­ili acente­dir.
Kasko
Pendik batı mah.de yeni kurulmuş firmamız sizlerin hizmetindedir.Kasko poliçelerinizde uygun fiyatlarla ve kapsamlı seçeneklerle şirketimiz siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.Ayrıca trafik,dask,kasko,konut,sağlık,hayat,nakliyat ve diğer sigorta branşlarındada hizmet vermekteyiz. Sağlıklı günler dileriz.
Trafik sigortası, kasko, dask, yat tekne sigortası, konut sigortası, işyeri sig­or­tası vb. konularında pro­fesy­onel bir hizmet veren Zeren Sig­orta Aracılık Hizmet­leri Ltd Şti, faaliyet­lerini pendik’te 2013 yılın­dan bu yana kurum­sal olarak devam etmektedir.

#sigorta #trafik sigortası #kasko #pendik #dask


Benzer Firmalar