Anasayfa » Büro mobilyaları » Mobilya ve Dekorasyon » İZMİR Büro mobilyaları » Oktay Büro, Ev Mobilyaları Üretim ve Ticaret Ltd. Şti.

Oktay Büro, Ev Mobilyaları Üretim ve Ticaret Ltd. Şti.


Yazıbaşı Mh. Atatürk Cd. No:183 Torbalı / İZMİR / TÜRKİYE

Telefon1: +90 (232) 853 74 33

Telefon2:

Fax: +90 (232) 853 74 30

Web: www.okto.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:48 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2003 yılında bir aile şirketi olarak kurulan OKTO design ofis oturma grupları imalatıyla ticari hayatına başlamıştır.

Üstün tasarım gücü ve kaliteden ödün vermeyen titiz üretim anlayışı ile yurtiçi ve yurtdışında geniş kitlelere hizmet vermekte olan OKTO İzmir Torbalıda 47 personeli ile 3000 m2 lik fabrikasında aylık ortalama 480 takım oturma grubu üretmektedir.

Yıllardır ofis sektöründe yarattığı farklı tasarımlar ve üstün kalite anlayışıyla sektörde en çok taklit ve takip edilen firma olan OKTO Avrupa da bile taklit edilen bir Türk markasıdır.
Biz OKTO design ailesi olarak bizi bu günlere getiren ideallerimizin peşinden giderek sizlere her zaman en farklıyı ve en iyiyi sunacağımızın sözünü veriyoruz.

Okto ile modern ofisleriniz için gereken tüm ihtiyaçlarınızı patentli ürünlerimizle, en yüksek kalite ve müşteri memnuniyetiyle bulacaksınız.


Ürün ve Hizmetler

Okto Design Mobilya, İzmir\`deki fabrikasında farklı tasarımları ve üstün kalite anlayışı ile yurt içi ve yurt yurtdışında geniş kitlelere hizmet vermektedir. Ofis ve büro mobilyaları alanında ürünler geliştirmektedir. Büro Mobilyaları İzmir. Ofis Mobilyaları İzmir. Büro Mobilyası İzmir. Ofis Mobilyası İzmir.

#Okto Design Mobilya #Büro Mobilyaları İzmir #Pasifik Modelleri #kurtlar vadisi mobilyaları #Mobilya tasarımı


Benzer Firmalar