Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Temizlik firmaları » AKAN HALI YIKAMA FABRİKASI İSTANBUL

AKAN HALI YIKAMA FABRİKASI İSTANBUL


Çamçeşme Mah. Kardeş Sok. No: 16

Telefon1: 0216 596 0434

Telefon2: 0537 269 8616

Fax:

Web: www.akanhaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKAN HALI YIKAMA - Pendik, Kurtköy, Kartal, Kaynarca, Tuzla, Uğur Mumcu ve Maltepe Bölgelerinin Tüm Mahalle ve Yakın Çevrelerinde Halı ve Koltuk Yıkama Hizmeti Vermekteyiz.
Her çeşit halı ve koltuklarınız evinizden veya iş yerinizden alınıp profesyonel olarak halı yıkama fabrikamızda temizlenir, paketlenir ve yine sizlere teslim edilmektedir. Ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanmak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.


Ürün ve Hizmetler


Halı Yıkama
Makina Halılarınız vb. tüm halılarınızı m² si 3 TL den yıkama yapmaktayız. Lütfen bizlerle irtibata geçiniz.
halı yıkama, hali yikama, koltuk yıkama, halı temizliği, akan halı yıkama, halı yıkama pendik, Pendik Halı Yıkama, Kurtköy Halı Yıkama, Kaynarca Halı Yıkama, Tuzla Halı Yıkama, Uğur Mumcu Halı Yıkama, Kartal Halı Yıkama, Maltepe Halı Yıkama, koltuk yıkama, koltuk temizliği, akan halı yıkama, akan koltuk yıkama, halı yıkama aşamaları, el dokuma halısı nasıl yıkanır, makine halısı yıkama, yün halı yıkama, deri halı yıkama, yatak yıkama, yorgan yıkama, yerinde halı yıkama, halı yıkama hizmeti, halı yıkama servisi, üst kaynarca halı yıkama, istanbul halı yıkama, abdi ipekçi halı yıkama

#halı yıkama #halı temizliği #pendik halıyıkama #kaynarca halıyıkama #halı yıkamacı


Benzer Firmalar