Anasayfa » Plastik Kalıp » Plastik Sanayi » » Makkalıp Makina Kalıp Plastik

Makkalıp Makina Kalıp Plastik


Ramazanoğlu Mah. Sanayi Cad. No: 34/A Pendik – Istanbul

Telefon1: 0 216 595 22 52

Telefon2:

Fax: 0 216 595 22 57

Web: www.makkalip.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MAKKALIP Makina Kalıp Plastik San. Tic. Ltd. Şti.yüksek hassasiyetli plastik enjeksiyon kalıpları ve plastik enjeksiyon parça üretimi yapmak üzere profesyonel, idealist ve enerjik bir kadro ile 2012 yılının ilk yarısında kurulmuştur. İstanbul Anadolu yakasında, Sabiha Gökçen Havaalanı\`na 10 dakikalık mesafede, Pendik Sanayi Bölgesinde, 1200 m² kapalı imalat alanı içerisinde faaliyet göstermektedir. Firmamızın hedefi kısa zamanda dünya çapında sektöründe öncü firmalardan biri olmaktır. Bu hedef doğrultusunda, makina parkuru en yeni ve modern ekipmanlarla donatılmış, yatırım ilk aşamasından itibaren müşteri ihtiyaçları göz önüne alınarak planlanmış ve gerçekleştirilmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Kalıp tasarımı ve üretimi
Yüksek hassasiyette plastik enjeksiyon kalıp tasarımı ve üretimi yaparız : - Maksimum kalıp ölçüsü 800x800mm - Ana sektörler : Elektrik - Elektronik Elektro-Mekanik Otomotiv Oyuncak Medikal...
Makkalıp bünyesinde enjeksiyon kalıp imalatı, mühendislik plastik hammaddelerinden enjeksiyon parça üretimi yapılabilir. Üç boyutlu CAD ve CAM programları, yüksek devirli 3-eksen ve 5-eksen CNC işleme merkezleri, CNC tel erozyon ve CNC dalma erozyon tezgahları, üç boyutlu ölçüm cihazı (CMM), tasarım ve üretimin en hızlı şekilde ve yüksek kalitede yapılmasını sağlar.

#plastik enjeksiyon #kalıp #parça üretimi #cnc tezgah #cmm ölçüm


Benzer Firmalar