Nivo Teknik Cihazlar


Çankırı cad. Anadolu işhanı No:22/30

Telefon1: 3213242421

Telefon2: 05327316664

Fax: 3123242421

Web: www.nivoteknik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Haritacılık inşaat ,mimarlık, peyzaj, maden ve hafriyat sektörlerine ölçüm cihazları ve yardımcı ekipmanları konusunda ürünler sunmakta ve bu ürünlere teknik servis hizmeti vermektedir.

Sektörde kullanılan arazi ölçüm cihazlarından birçok markayı firmamız satış portföyünde bulabilirsiniz. Ayrıca ölçüm cihazları ile birlikte kullanılan her türlü reflektör, jalon, alet sehpası, teleskopik miralar ve diğer ekipmanları da firmamızdan temin edebilirsiniz.

Özellikle Teknik Servis hizmetlerimizde profesyonel ekibimizle birçok marka ve modele ait total station ve nivo\`nun genel bakım ve kalibrasyon ayarları 1 yıl garantili yapılmaktadır.

Firma ürün portföyünde Spectra FOCUS marka totalstation, teodolit, dijital ve mekanik nivo, lazer metere, lazer çizgi ürünlerinin yetkili satıcısı ve yetkili teknik servisidir

Ürünlerimiz 2 yıl garantili olarak müşterilerimize teslim edilmekte ve yine satış sonrası hizmetlerde teknik servisimiz destek vermektedir.

İlkemiz kalite,hizmet ve müşteri memnuniyeti .
Ürün yelpazemizdeki cihazlar ve ekipmanlarla ilgili firmamızdan bilgi alabilirsiniz!


Ürün ve Hizmetler


spectra dzs32 nivo
Yüksek kaliteli 1 + 2 yıl garanti Her türlü hava koşulunda çalışabilme Mühendislik uygulamalarına uygun DZS32 serisi otomatik nivo; genel bina inşaatı, kazı dolgu ölçümleri, alan tesviyesi ve peyzaj gibi pek çok farklı yükseklik ve seviye kontrolü görevleri için Amerikan firmaya tasarlanmıştır. Güvenilir otomatik kompensatörler görüş hattındaki istikrarı ve hassaslığı garantiler. Teleskop mercekleri, görüşü kolaylaştıracak şekilde keskin görüntüler sunar; parlak ve berraktır. Dar aç
Harita ve inşaat projelerinizde ihtiyacınız olan teknik destek için son derece gelişmiş servisi ve tercubeli personeli ile siz değerli müşterilerimize aşağıdaki hizmetleri eksiksiz ve zamanında suana bilmektedir.servisimiz topoğrafik ölçü aletlerine 1 yıl geçerli kalibrasyon belgesi vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve çalışma koşullarını akstmamak için yedek parça stoklarımız düzenli olarak tutulmaktadır.Firmamız Trimble Spectra FOCUS totalstation, nivo, gps, lazer çizgi ölçü aletlerinin yetkili teknik servis ve satıcısıdır.Magellan el GPS satış ve bakım tamirleri’de firmamız tarafından yapılmaktadır.
Tüm markalara ait total station, teodolit, nivo, dijital nivo cihazlarının bakım ve tamir kalibrasyon ayarları.Tüm markalara ait GPS cihazlarının genel bakım ve hasasiyet ayarları.Lazer çizgi tamir ve kalibrasyon ayarları.Sehpa, mira, jalon, prizma, tamir ve yedek parca teymini.Total station ve Gps aktarım kablo tamir vb.Batarya tamir üretim ve pil değişimi.

#nivo #total station #gps fiyatları #nivo fiyatları #lazer metre


Benzer Firmalar