Anasayfa » Danışmanlık Hizmetleri » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Danışmanlık Hizmetleri » ÇÖZÜM GROUP GÜVENLİK TEMİZLİK BORDROLAMA VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

ÇÖZÜM GROUP GÜVENLİK TEMİZLİK BORDROLAMA VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ


Demirciler sitesi 6. yol no:83 Galaksi-1 iş merkezi kat:2 d:27

Telefon1: 05078307299

Telefon2: 05078307297

Fax:

Web: www.cozumgroup.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÇÖZÜM GRUP hizmet sektörüne yeni bir soluk kazandırmak ve aslında olması gereken ancak; günümüz ticari anlayışında FARKLILIK olarak algılanan DOĞRULUK, DÜRÜSTLÜK, TİCARİ AHLAK ve KALİTE\`yi birleştirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyelere ulaştırma anlayışı ile hayat bulmuştur.
ÇÖZÜM GRUP yurt genelinde geniş bir hizmet yelpazesi ile birden fazla hizmeti birarada sorunsuzca sunabilecek şekilde yapılanmış profesyonel bir GRUP firmasıdır.
ÇÖZÜM GRUP, her zaman işine sadık, hizmet ortağı ve yaptığı - yapacağı tüm anlaşma ve yükümlülüklerini tam anlamıyla uygulama bilincinde olan, GÜVEN veren çözüm ortağınızdır.
AMACIMIZ; Ticari ilişkileri karşılıklı güven zeminine oturmak, daha ileri seviyelere taşımak, sağlıklı birlikteliklerle, ticari kalıcı dostluklar ile pekiştirmek ve ticari zeminde uzun vadeli olabilmektir. Bu amaç doğrultusunda, birleşen kendi alanlarında tecrübeli ve profesyonel kadrolara sahip grup firmalarımız ÇÖZÜM GRUP çatısında toplanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

..: GÜVENLİK HİZMETLERİ :...
Güvenlik firmamız, büyük değer taşıyan yatırımlarınıza yönelik çeşitli teknik gözetim ve denetim hizmetlerinin planlanması, montajı, işletimi ve mevcut sistemlerinizin kontrolü ile bu hizmetlerden maksimum fayda elde edebilmeniz için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirebilecek profesyonel kadro ve donatıma sahiptir.

..: TEMİZLİK HİZMETLERİ :...
Sözleşmeli temizlik hizmetinde işin başlangıç ve teslimine kadar firmamız size güven sağlayarak temizlik hizmetini taahüt sözleşmesi ile profesyonelce sağlar.Makul fiyata mükemmel hizmet vererek sektörde lider temizlik şirketleri arasındadır.365 gün kesintisiz hizmet vererek mükemmel bir müşteri portföyüne sahip olduk.Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel çalışma sistemine sahibiz.

..: DANIŞMANLIK HİZMETLERİ :...
Firmamız ev temizliği, ofis temizliği, inşaat temizliği, inşaat sonrası temizliği, gemi - yat temizliği, dış cephe temizliği, duvar temizliği gibi hizmetleri profesyonel personeli tarafından sağlanmaktadır.

..: BORDROLAMA HİZMETLERİ :...
Firmanızın ihtiyaçlarına en uygun çözümün tespitinden sonra tüm bordrolama süreciniz için uygun sistemi kuruyoruz.Personelinizin özlük işlemlerinden başlayarak tüm çalışma süreci içindeki yasal işlemlerini takip ediyoruz.Firmanıza ait tüm işyerlerinin Sosyal Sigorta bildirgelerini düzenliyoruz ve tüm yasal sorumluluğu üzerimize alarak sizi mevcut riskleren koruyoruz.

Firma yönetimizin ihtiyaç duyduğu tüm raporları doğru, eksiksiz ve gününde hazırlayarak organizasyonunuzda katma değer yaratmayan süreçlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyoruz.İşe alma ve işten çıkarma süreçlerinde işveren ve çalışan menfaatleri nedeniyle ortaya çıkabilecek mevcut risklere karşı hazır olmanızı sağlıyoruz.

Tüm işe yerlestirme ve fesih süreçlerinde danışmanlık yapıyoruz.Bordrolarınızı inceleyerek, yapılması gerekenleri öneriyor ve yasal haklarınızdan tamamiyle yararlanarak maliyetinizi düşürmenizi sağlıyoruz.Gizlilikten ödün vermiyor ve çalışan ücretlerinin kesinlikle bilinmemesini sağlıyoruz.

...: İLAÇLAMA HİZMETLERİ :...
Eğitimli, deneyimli, haşereler ve kullanılan ilaçlar hakkında bilgili teknisyenlerimizle 24 saat kontrol ve uygulama hizmetleri vermekteyiz. Haşere mücadelesinde kullanılan ilaçlar, WHO ve sağlık bakanlığı onaylı ürünlerdir.
...: ELEMAN TEMİN HİZMETLERİ :...
Kurumlar temizlik hizmeti harici ihtiyaçları için çalışacak personellere ihtiyaç duymaktadır.Talep doğrultusundaki işlere uygun, konularında deneyimli elemanların temini tarafımızdan son derece titiz bir yaklaşımla yerine getirilmektedir.
...: BİNA VE TESİS YÖNETİMİ :...
Bina, site, plaza, fabrika, hastane, spor tesisi v.b yaşam alanlarınızı uzman kadromuz ile devralıp yönetiyoruz. Yüksek standart ve verimlilikle, tüm hizmet ihtiyaçlarınızı ekonomik, kaliteli, hızlı ve verimli şekilde karşılıyoruz. Yüksek seviyede tasarruflu, karlı, düzenli, kesintisiz, sorunsuz hizmet anlayışımız ile sevk ve idare yükünüzü, gereksiz personel istihda

#güvenlik #danışmanlık # # #


Benzer Firmalar