güven eczanesi


kızılcalar mahallesi 26/a

Telefon1: 3325827060

Telefon2:

Fax: 3325828034

Web: www.farmasanal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız anne bebek ürünleri,kozmetik ve bebek mamaları konusunda deneyimli bir ekiple 24 yıldır hizmet vermektedir.ayrıca www.farmasanal.com adresinden online satiş yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Hipp 1 Organik Bebek Formülü 300 gr
Hipp 1 doğumdan itibaren anne sütü ile veya tek başına, 6. aya kadar kullanılabilen, bebeğin daha uzun süre tok kalmasını sağlayan organik bebek maması. Anne sütüyle beslenemeyen veya sadece kısmen anne sütüyle beslenen bebekler, besleyici özellikler bakımından anne sütüne yakın özel bir beslenmeye ihtiyaç duyarlar. Bebeğin organizması hala çok hassastır. Bu nedenle, genel olarak Avrupa`da ve kısmen ülkemizde bebek sütü formüllerinin bileşimine ilişkin yasal düzenlemeler çok sıkıdır. Hipp üret
Firmamız anne bebek ürünleri, kozmetik ve bebek mamaları konusunda deneyimli bir ekiple 24 yıldır hizmet vermektedir.ayrıca www.farmasanal.com adresinden online satiş yapmaktadır.hipp, sma, aptamil, bebelac, humana gibi bebek mamaları yanında sebamed, babe, ddf, Bettina Barty ve coppertone gibi birçok dünya markasının satışını yapmaktayız.

# # # # #


Benzer Firmalar