Anasayfa » Telekomünikasyon » KONYA Telekomünikasyon » FİBERKON İLETİŞİM

FİBERKON İLETİŞİM


NİŞANTAŞ MAHALLESİ DR. HULUSİ BAYBAL CAD. ZEMHERİ SOKAK SEÇİL SİTESİ NO:1/D Selçuklu, 42100

Telefon1: 03322351212

Telefon2: 05052912151

Fax: 03322351212

Web: fiberkon.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fiberkon Fiber Optik Limited Şirketi. Kalitesi ve geriye dönük tecrübeleri ile çözüm esaslı, kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkarak sizler gibi değerli müşterilerimize hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Firmamız, bugün Türkiye\`de fiber optiğe yön veren, konusunda referans alınan bir kuruluştur.
Fiber optik montaj konusunda da Türkiye\`deki en deneyimli alt yapıya sahip olan Fiberkon fiber Optik , montaj ve test cihazları konusunda teknolojiyi yakından takip etmektedir. Fabrikasyon pigtailler kullanılarak, son model cihazlarla splice montajı yapılmaktadır.
Fiberkon Elektronik, hizmet alanını fiber optik ile sınırlı tutmayan, bütün telekomünikasyon sektörüne hizmet veren bir firmadır. Deneyimli bilgili ve teknik kadrosu sayesinde veri ağları (LAN, CAN, WAN, MAN, WLAN vb.) basta olmak üzere iletişimin her türlü alanında (SCADA, CCTV vb.) tasarım ve uygulama yapabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


KABİNET,KABİN
Yüksek kaliteli üretim,estetik tasarım. 180o açılabilen, kilitlenebilir 4 mm. temperli, rodajlı, füme cam ön kapak. Yan kapaklar açılabilir ve kilitlenebilir. Ön ve arka kapaklar kollu mekanizma sistemine sahiptir. Tüm kapaklar aynı anahtar ile açılıp kilitlenebilir. Alt şase toz girişini engelleyici, sürgülü contalı kablo girişi bölümüne sahiptir. Üst bölüm, soğutucu fan üniteleri takılabilmesi için uygundur. Üst şapka kabinin içine toz girişini engelleyici ve aynı zamanda kenarlarda hava
FİBER OPTİK KABLO, EK, SONLANDIRMA, TEST, PROJE, KABİN, KABİNET, FİBER OPTİK PATCH PANEL, GÜVENLİK SİSTEMLERİ,

#KABİNET,KABİN,PATCH PANEL #FİBER OPTİK EK,SONLANDIRMA,TEST,PROJE #GÜVENLİK VE KAMERA SİSTEMLERİ,MOBESE #NETWORK SİSTEMLERİ #YAPISAL KABLOLAMA


Benzer Firmalar