Domain Yandex


pendik

Telefon1: 0532 372 72 42

Telefon2:

Fax: 532 372 72 42

Web: www.domainyandex.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KAZANMAK İÇİN BİLMELİSİNİZ www.domainyandex.com
Yaptığınız iş her ne olursa olsun başarılı olmanız ve aradığınız müşterilerin sizlere ulaşması doğru DOMAİN isimleriyle mümkündür. İşinizi anlatan doğru DOMAİN ismi ile rakiplerinize karşı 1-0 önde başlayarak arama sayfalarında ilk sırada yerinizi alabilirsiniz.
KİM NEYİ NASIL ARAR www.domainyandex.com
Dünyadaki tüm iş yaptırmak isteyenler, satınalmacılar veya imalatını yaptığınız yada sattığınız ürünler tüm internet kullanıcıları tarafından arama motorlarında şu şekillerde aranır.
ARAMALARLA İLGİLİ KISA BİLGİ www.domainyandex.com
Aramalarda anahtar kelimeler önemlidir. Fakat bu tür anahtar kelimeler tek başına yeterli değildir. Sebebi ise anahtar kelimelerin arama motorlarında milyonlarca sonuç çıkarıyor olmasıdır. Firma isimleri hiçbir zaman bu tür genel başlıklı aramalarda yeterli olmamıştır. A Firması yada B Firması olarak arama motorlarında gerekli müşterilere ulaşmanız uluslararası araştırma ve istatistikler sonucu olarak görülmüştür ki mümkün değildir.
TAVSİYE ÖRNEKLER www.domainyandex.com
CİVATA----CİVATA İMALAT---CİVATA SATILIR---CİVATA YAPILIR
AVUKAT---BOŞANMA AVUKATI---İCRA AVUKATI---BİLİŞİM AVUKATI
KAPI---KAPI İMALATI---KAPI SATILIR---KAPI YAPILIR
TELEVİZYON---LCD TELEVİZYON---LED TELEVİZYON---3D TELEVİZYON
Çoğaltılabilecek milyonlarca örnek mevcuttur. Bulmak istediğiniz müşteri portföyünü yukarıdaki örneklerde olduğu gibi ayrıntılandırarak ön plana çıkartır ve sizleri arayan her kesin kolayca bulmasını sağlar ve üst sıralarda olmanız için önemli bir basamak sağlar.
DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER www.domainyandex.com
Almak istediğiniz domain isimlerinde rakamlar (1,2,3…0) tire (-) Ahmet yerine ah-met gibi. COM uzantısı olan bir domain ismi varken diğer uzantılar mümkün olduğunca tercih edilmemelidir.
ÖNCELİK HER ZAMAN COM OLMALIDIR www.domainyandex.com
Tüm dünyada kabul gören COM domain isminizi tamamlayacak en üst,güvenilir ve reytingi en yüksek bağlantı uzantısıdır.Araştırma ve istatistikler COM uzantısının diğer uzantılardan çok uzak ara önündedir.Sebebi ise COM uzantısının evrensel bir uzantı olmasıdır.
SONUÇ www.domainyandex.com
Sizler için tespit edilen ve tescillenen yukarıda bahsedilen bu anlatımlar yalnızca sizleri doğru domain ismi seçmenizi sağlayarak hızlı bir şekilde müşterilerle sizleri buluşturmaktır.
GERÇEKTEN YAPTIĞINIZ İŞTE KAZANMAK VE BAŞARILI OLMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU ADRESTESİNİZ.
www.domainyandex.com iletişim : info@domainyandex.com


Ürün ve Hizmetler


SATILIK DOMAİNLER
KAZANMAK İÇİN BİLMELİSİNİZ www.domainyandex.com Yaptığınız iş her ne olursa olsun başarılı olmanız ve aradığınız müşterilerin sizlere ulaşması doğru DOMAİN isimleriyle mümkündür. İşinizi anlatan doğru DOMAİN ismi ile rakiplerinize karşı 1-0 önde başlayarak arama sayfalarında ilk sırada yerinizi alabilirsiniz. KİM NEYİ NASIL ARAR www.domainyandex.com Dünyadaki tüm iş yaptırmak isteyenler, satınalmacılar veya imalatını yaptığınız yada sattığınız ürünler tüm internet kullanıcı
www.domainyandex.com
www.kansastaxi.com
www.7-24open.com
www.citroenforsale.com
www.porcheforsale.com
www.opelforsale.com
www.missouritaxi.com
www.nebraskataxi.com
www.oklahomataxi.com
www.saltlakerentalcars.com
www.genelcerrahiuzmani.com
www.travmatolojiuzmani.com
www.kalpdamaruzmani.com
www.folkspeech.com
www.googleyandex.com

#domain for sale #domain önerileri #domain satın alma #domain şirketleri #domain


Benzer Firmalar